Sok helyen lehet olvasni erről az évről, az biztos, hogy sok mindent megélünk, a január és a február is ezt mutatta meg. Most egy könyvből idézek.

Aryana Havah egy romániai pszihológusnő   aki interjút készített egy 54 éves nővel, aki állítólag gyerekkora óta látja a jövőt. Az emberiség egy 2009-2021-es lehetséges időszakáról beszélgetnek.

A könyv írójának volt egy korábbi könyve is, mikor egy hét éves kisfiúval készített interjút, akiben egy földönkívüli él.

A könyv a honlapomon az ezotéria oldalon lévő linkeknél, alul, elérhető magyarul is.

Ezoteria oldal

Még nem olvastam végig, de érdekes.

R: 2011 a nagy leleplezések éve lesz, a nagy igazságok éve. Az emberek rájönnek, hogy amit tettek rossz, hogy a kormányok becsapják, manipulálják az embereket, hogy a régi rendet el kell felejteni, és meg kell tudnia az igazságot mindenkinek. Ha az emberek feladják a régi tanokat és elveket, ha kinyitnák a szívüket, akkor igen, lehetséges a változás.

A: Mit jelent az hogy igazságot, hogy érted?

R: Az igazság minden formáját, valójában Isten Igéjét. Nem tudjátok megváltoztatni a valóságot amíg csak ültök a feneketeken és nem tesztek semmit. Ebben a korban, amiben éltek olyan dolgokat fogadtok el igazságnak, ami nem is az, hanem éppen ellenkezőleg, alávaló érdekek, hazugságok.

A: Pontosabban?

R: Nekünk nincs engedélyünk, hogy bele avatkozzunk az életetekbe, még akkor se ha azzal ártotok magatoknak. Mindent meg kell tennetek, hogy segítsetek az embereknek, hogy támogassátok őket, megismerkedjetek velük, és mindenek felett szeretnetek kell őket. Csak amikor tetteiteket a szeretet vezérli, akkor jártok Isten törvényében. Sok időt és lehetőséget kaptok, hogy tudatában legyetek ezeknek a dolgoknak és megint közel kerüljetek Istenhez. Sajnos, a ti generációtok eltávolodott Istentől, és emiatt került oda ahol ma vagytok.

A: És tulajdonképpen mit tudnánk tenni 2011-ben, ami segítségünkre lenne?

R: Egy általános felkelés megváltoztatná a világ törvényeit, amik kormányoznak benneteket. A kormányoknak olyan lépéseket kell tenni amik az embereket szolgálják az isteni törvény szerint. A gazdagsági erőforrásokat egyenlően kellene elosztani, hogy az emberek ne szenvedjenek az éhségtől és a szomjúságtól.

A: Azt mondtad, hogy lesz egy pont, ahol bekövetkezhet egy közös ébredés. Talán ez segíthet nekünk

R: Igen segíthet, ha ez a megújulás nem lesz túl lassú. Sajnos az emberek mennek előre tétlenül, és nem azért, mert egy nemes célt szolgálnának.

Nem tudom, hogy a könyvbeli jóslatok mennyire jönnek be, lehet, hogy ha rajtunk múlnak a dolgok, akkor minden másképp alakul, és most valóban abban a korban, időben élünk, hogy ezt meg is kell tennünk.