HA FÁJDALMAD VAN, ROSSZUL ALSZOL, KÜLÖNÖS ÁLMAID VANNAK, HA HALÁLVÁGYAD VAN, STB,- AKKOR EZT FELTÉTLENÜL OLVASD EL!

(2011-04-04)

http://www.legszebbkepek.com/letoltes/vidam-emberek-a-tengerparton-kep.jpg

Már sokszor írtam a változásról, mind az emberben zajló, mind pedig a világban, a Földön zajló változásokról.  Ahogy emelkedik a Föld rezgésszintje, úgy emelkedik a miénk is, és ezeknek sok tünete van. Erről írtam egy szösszenetet is a Változások kora címmel (blogbejegyzés), melyet egy meditációs állapotban átélt élmény ihletett. Nem titkoltam, hogy most élem a menopauza, vagyis a női változókor hatásait is, ám nem egyszer ráéreztem arra, hogy a tüneteim nem szimplán a változó kor miatt erősödtek meg.

Már írtam korábban is a különböző tünetekről, ám most egy fantasztikusan összefoglalt leírást találtam, mely pontokba szedi ezeket a tüneteket, panaszokat.

Forrásnak Ádám András neve volt feltüntetve.

Én most az egyes pontokhoz odaírom a saját megéléseimet, gondolataimat. Ha olvassátok, mindenki gondolja át, hogy vajon nálatok jelentkeznek ez ezek a tünetek, felfigyeltetek-e rájuk?

Ismét nincs internetem, így ritkábban jelentkezem, de valahogy megoldom, hogy legalább blogot írjak. A szolgáltató még vasárnap délután kikapcsolta….

FELEMELKEDÉSI TÜNETEK (VÁLTOZATOS PANASZOK)

1. A test sajgásai és fájdalmai, különösen a nyakban, a vállakban és hátban. Ez az intenzív DNS változások következménye, amint a "Krisztus mag'' ébred benn. Hamar el fog múlni.

Ez nálam nagyon intenzív. S az igaz, hogy elmúlik, de újra és újra visszatér, legalább is nekem ez a tapasztalatom. A legjobb, ha beépítünk egy kis mozgást az életünkbe, és több vizet iszunk. Én most napi 5-6 km-t gyalogolok, és hetente 3x tornázom, és általában készítek 1,5 vízből fénygyógyszert és mindennap iszom tiszta vizet. Eleinte kényszerítettem magam arra, hogy vizet igyak, most már önkéntelenül is nyúlok az üvegért.

 2. Minden látható ok nélküli mély benső szomorúság. Elbocsátjátok a múltatokat (a mostani életét és a többiét is) és ez az oka a szomorúságnak.

Ez ahhoz hasonló, mint amikor elköltöztök egy régi házból - ahol évek hosszú során keresztül éltetek - és egy teljesen újba költöztek be. Amint beköltöztök az új házba, fellép egy szomorúság, mivel a régiben maradnak az emlékek, energia és a tapasztalások. Ez is hamar el fog múlni.

Nem igazán értek egyet vele, hogy hamar elmúlik, ez ugyanis egy nagyon fájdalmas megélés. Talán én egy öreg lélek vagyok, s sok mindent kell elbocsátanom az előző és mostani életeimből is. Valószínűleg ennek a mértéke is eltérő emberenként.

 3. Sírás minden látható ok nélkül. Hasonlóan a fenti második szimptómához.

Nagyon jó és egészséges hagyni, hogy a könnyek szabadon folyjanak. Segíti a régi energia távozását. Ez is hamar el fog múlni.

Ilyen is előfordult velem az elmúlt 3 hónapban, nem is egyszer. Nem voltam sosem egy sírós ember, azonban ha jön ez a késztetés, engedek neki, tegyétek ti is. Nekem ugyan jó kis fejfájás követte, de ez sem volt véletlenül.

 4.  Hirtelen megváltozó állás vagy karrier. Nagyon általános szimptóma. Amint változol, a dolgok éppen úgy változnak körülötted. Ne rágódj azon, hogy mindjárt megtaláld magadnak a "tökéletes'' állást vagy karriert. Ez szintén hamar el fog múlni. Átalakulóban vagy és még jó pár állás és munka végzése van előtted, amíg megtalálod valóban a szenvedélyednek megfelelő munkahelyet, karriert.

Ez telitalálat. Már mielőtt elhagytam az országot, akkor is azt éreztem, hogy munkahelyet kell váltanom. Még messze vagyok attól, amit szeretnék csinálni, de végül is most is tanulok. Megtanultam végre rendesen főzni, és takarítani is… Majd lesz jobb is.

 5. Kivonulás a családi kapcsolatokból. A biológiai családodhoz a régi karmád alapján kapcsolódtál. Amikor kiugrasz a karmikus ciklusból, a régi kapcsolatok béklyói eloldozódnak. Ez olybá tűnik, hogy elsodródsz a családodtól és a barátoktól. Ez is hamar el fog múlni. Majd, egy bizonyos idő után, amennyiben ez megfelelő a számodra, egy teljesen új viszonyt alakíthatsz ki velük. Habár, ezek a kapcsolatok már az új energián alapszanak, és már nem terhelik karmikus terhek.

Talán ez a legfájdalmasabb. Most értem csak meg, hogy valószínűleg azért is el kellett hagynom a családomat, az országomat, hogy ezt is megéljem egy szinten. Néha elkap egy lelkiismeret-furdalásos érzés, hogy magukra hagytam őket, pedig most már tudom, hogy ezt kellett tennem, nélkülem kell boldogulniuk. Sok barátom eltűnt, de tudom, hogy minden emberre, aki az utamba jött, azokra hatással voltam valamilyen módon.

 6. Fura alvási szokások. Mondjuk, minden éjjel felébredsz hajnali kettő és négy óra között. Nagyon nagy munka folyik ilyenkor rajtad, és emiatt gyakran felriadsz egy kicsit "szusszanni''. Nem kell emiatt aggódni. Ha nem tudnál újból elaludni, inkább kelj fel és csinálj valamit, mint sem álmatlanul feküdj az ágyadban és emberi dolgok miatt aggódj. Ez is hamar el fog múlni.

Absoluto verdad! Teljesen így van. Egy héten többször is, és egy rossz hír, igaz, hogy elmúlik, de hónapok múlva ismét előjön. Így szoktam rá a tanulásra hajnalban. Néha 4 órakor már mos a gép és már ki is teregetek 8-ra, mielőtt megyek dolgozni. Volt már úgy is, hogy felkeltem, és begépeltem az álmomat, így születtek az álomszösszenetek. Van, hogy nekifogok egy sudokunak, és azon tutira elálmosodom. Ha akkor sem alszom el, akkor viszont már felkelek, mert valóban nincs értelme a sok gondolatelemzésnek, ami ilyenkor a fejemen átmegy. Épp az éjjel is így volt. 4-kor már kinn voltam, aztán még visszaaludtam egy keveset, de utána spanyolt tanultam. Rendkívül rosszérzéssel ébredtem, persze az álom az elúszott, pedig volt.

 7. Intenzív álmok. Ezek lehetnek háborús és csatározós álmok, üldözéses és rémekkel teli álmok. Szó szerint kiszabadítjátok magatokból a régi energiát és a múlt ezen energiái gyakran, mint háborúk, rohanó menekülések és rémek gyanánt szimbolizálódnak az álmaitokban. Ez is hamar el fog múlni.

Azt hiszem, hogy ezeket ecsetelnem sem kell, példa a már tízen felüli álomból írt történet, ez is teljesen így van. Lásd: Túlélők – blogbejegyzés.

 8. Fizikális tájékozódási zavarok. Bizonyos pillanatokban igen talajt vesztettnek érezheted magad. Ott fogsz állni egy "térbeli kihívásban'' azzal az érzéssel, hogy képtelen vagy szilárdan megvetni a lábad a talajon, vagy úgy, mint ha egyszerre két világban élnél. Amint tudatosságod átvált az új energiába, a tested néha lemarad ettől. Tölts több időt a természetben, hogy az elősegítse az energia megalapozódását benned. Ez is hamar el fog múlni.

Ez is igaz. Nálam azonban semmi sem múlik el hamar. De mint tudjuk az idő is relatív, és emberektől függ, hogy milyennek érzik… Nálam ez egyik percről a másikra jön, és ilyenkor éreztem azt, hogy elegem van, feladom. Néha akkor is, amikor igazán okom sem volt rá… elmúlik valóban, de engem sokszor megkeres.

 9. Fokozódó "belső beszéd''. Úgy fogod találni, hogy egyre többet beszélgetsz az Éneddel. Hirtelen arra leszel figyelmes, hogy már harminc perce elmélyült beszélgetésbe bonyolódtál saját magaddal. Egy teljesen új szintű kommunikáció nyer teret a lényedben, kezded megtapasztalni magadban a saját magaddal való beszélgetés jéghegyének a csúcsát. A beszélgetés egyre csak fokozódik, egyre folyékonyabbá fog válni, egyre összefüggőbbé, egyre bensőségesebbé. Nem őrültél meg, csak belépőben vagy az új energiába.

Akkor egyik lábammal már az új energiában vagyok – lásd a Túlélők történetben. Valóban egyre többet beszélek magammal, s ugyan ezt szoktam mondani magamnak, hogy nem ment el az eszem, ezt nevezik harmadik nyelvnek. Eleinte csak meditációs állapotban ment, most már mindegy, hogy hol vagyok. Eleinte azt gondoltam, hogy az egóm szórakozik velem, aztán egyre jobban kezdtem hallani azt a bizonyos belső hangot. Úgy érzem, hogy az esti meditációk – amelyek pedig nem mindig sikeresek, hiszen 10 perc alatt nem mindig sikerül kikapcsolni a gondolataimat – is segíti ezt.

 10. A magányosság érzése, még ha társaságban is vagy. Egyedül érezheted magad és eltávolodhatsz másoktól. Érezhetsz vágyat arra, hogy "messzire repülj'' csoportoktól és tömegektől. Egy szent és magányos ösvényen jársz.

Amint a magányosság érzése növeli a szorongásod, egyre nehezebbé válik a többiekhez való viszonyod. A magányosság érzése kapcsolható ahhoz is, hogy a segítőid elmentek, itt hagytak magadra. Ők ott voltak veled mindig, az összes életedben, az összes utadon. Itt volt az ideje annak, hogy elmenjenek, hogy biztosítsák a helyet számodra, amit kitölthetsz az Isteniségeddel. Ez is hamar el fog múlni. Az űr benned ki fog töltődni a Krisztus tudatosságod szeretetével és energiájával.

Ez is egy igen fájdalmas megélés. Azért használom a megélés szót, mert mikor a reiki beavatásaim voltak, utána a böjt ideje alatt éltem meg hasonlókat.

Most azt írom, amit a reiki mesteremnek írtam egy hónapja. Aki ismer, tudja, hogy hiperaktív ember voltam, sosem tudtam nyugodtan ülni a fenekemen, és számos közösség lelke is voltam, mindig tettem-vettem valamit és mindig rengeteg ember volt körülöttem. Most eléggé el vagyok szigetelve, ám néha még ezt is tetézném. Úgy érzem, hogy legszívesebben elvonulnék egy kolostorba egy időre apácákhoz. Megyek az úton és csak úgy jön ez a gondolat. Persze meg sem lepődöm, hogy fél órán belül vagy elmegy mellettem, vagy az üzletben futok össze egy apácával, aki rám néz és ismeretlenül is odaköszön.

S bizony az is igaz, hogy már nem érzem a segítőimet. Épp a múlt héten, hangosan is kimondtam, hogy jól itt hagytak…

 11. A szenvedély teljes hiánya. Érezheted magad teljesen érdektelennek, csak egy kevés, vagy semmilyen vággyal az iránt, hogy bármit is tegyél. Ez teljesen oké is így, ez csak része a folyamatnak. Töltsd el ezt az időt avval, hogy nem csinálsz "sem-mit''. Ne küzdj magaddal emiatt, mivel ez is hamar el fog múlni. Ez hasonlít ahhoz, mint amikor újraindítanak egy komputert. Mielőtt egy jóval kifinomultabb szoftvert töltenének fel rá - jelen esetben az új Krisztus mag energiáját -, előbb le kell állítani a régi rendszert.

Soha életemben nem unatkoztam, mindig feltaláltam magam, így ezt az érzést nem ismertem, ám mostanában velem is előfordult, hogy egyszerűen semmihez sincs kedvem. Eleinte lelkiismeret kínzott, hogy tanulni kellene, vagy írni valamit, most ha nem megy semmi, marad a Sudoku és egy-két számítógépes játék. Régebben nem igazán játszottam, csak nagyon-nagyon ritkán. Az utóbbi hetekben, ez az érzés jó néhányszor elkapott, szó szerint megtanultam, hogy nem csinálok semmit.

 12. Nagyon mély vágy az iránt, hogy Haza térj. Valószínűleg ez a legnehezebb és a legnagyobb kihívást jelentő dolog a számodra az összes többi közül.

Érezhetsz egy nagyon mély, mindent elsöprő vágyat arra, hogy elhagyd a bolygót és visszatérj az Otthonba. Ez nem egy "öngyilkosságra hajlamos'' érzés. Nem haraghoz vagy kudarchoz kapcsolódik. Nem akarsz emiatt nagy felhajtást csapni, vagy jókora drámát kreálni magadnak vagy másoknak emiatt.

Van benned egy csendes rész, ami egyszerűen csak Haza akar menni. Ennek az indítéka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Teljesítetted az erre az életre kötött szerződéseidet. Készen állsz egy teljesen új létidőre, miközben ugyanabban a testben maradtál. Ez alatt az átmeneti folyamat alatt, egy belső emlékezés ébred benned az iránt, hogy milyen is a túlsó oldalon a lét. Készen állsz-e egy újabb embert próbáló kalandra itt a Földön? Készen állsz-e arra, hogy szembe nézz annak a kihívásával, hogy belépsz az új energiába? Igen, valóban Haza térhetsz most. De ha már ilyen messze eljöttél, és ennyi, de ennyi élet után bűn lenne itt hagyni a befejezése előtt ezt a mozit. Mellesleg, a Szellemnek szüksége van rád itt, hogy segíts másoknak is átkelni az új energiába. Szükségük van egy humán kalauzra, pont olyanra, mint Te, aki már megtette az utazását a régi energiából át az újba.

Az ösvény, amin jársz, lehetővé teszi azt, hogy az Új Istenember Tanítójává válhass. Amikor magányos és sötét az utad néha, emlékezz arra, hogy soha sem vagy egyedül.

S ezzel felkerül az i-re az a bizonyos pont. Ha itt is a saját példámból indulok ki, akkor bizony ez nagyon helyt álló bekezdése az írásnak.

Alapvetően pozitív gondolkodású vagyok, mégis gyakran éreztem azt az elmúlt két évben, hogy vágyom a halálra. S igazából nem történt olyan a legtöbb esetben, ami miatt így kellett volna éreznem. Iszonyatos egy érzés, már az is fájdalmas, hogy egyáltalán felmerül bennem, pl. hogy neki megyek a tengernek, vagy kiesek a harmadik emeleti ablakból. Mikor teregetek, néha látom magam lezuhanni, szinte a szőr is feláll ilyenkor a hátamon, ezt nehéz leírni is.

Tudom, hogy sokan éltek meg hasonlót, mert néhányan meg is írtátok nekem.

Aztán valahogyan legyőzöm ezt az érzést, s azt mondom magamnak, hogy okkal születtem pont most a Földre, amikor ezek a változások történnek, feladatom van.

Biztosan lesznek emberek, akik hazatérnek, s lesznek, akik még nem.