Nem tudom, hogy miről írjak, nagy gondolatokról, mint néha szoktam, vagy ibizai életem eseményeiből. Ötletem van mind a kettőre.

Talán sok spirituális téma volt az utóbbi időben, de ezt kellett írnom.


Ugyan van netem, de nem akarok több időt tölteni a gép előtt, mint eddig, s azért is, mert elég lassú és limitált.

Ismét olyan időszak jött az életembe, amikor nagyon rosszul alszom, felriadok éjjelente, s vannak ugyan álmaim, de az utóbbi napokban nem írtam le semmit. Viszont most szinte előre látok dolgokat, álmokban is, de a valóságban is, néha már meg is ijedek magamtól.

Volt már olyan, hogy láttam, hogy pl. egy tárggyal történik valami, s az 24 órán belül be is következett. Aztán utánajártam ennek, távérzékelésnek hívják.

"A remote viewing, angol kifejezés = távolbalátás, távérzékelés. A rv egy olyan folyamat, amely során egy személy megváltozott tudatállapotban képes információkat gyűjteni tőle akár jelentős távolságban lévő helyszínekről, eseményekről, személyekről, tárgyakról, objektumokról stb., és az információgyűjtés során nem alkalmaz semmiféle tárgyi segédeszközt.
Ez a meghatározás többféle kiegészítésre szorul. A "tőle akár jelentős távolságban lévő" kifejezés értelmezése a végtelenben végződik, azaz az érzékelés távolságának csak a remote viewer [a továbbiakban: távérzékelő] tudata lehet a határa. Erre csupán egyszerű példaként hozom fel Ingo Swann 1973-as úgynevezett Jupiter RV Próbáját, amely egy volt a számos korai kísérletek között, ahol megkísérelték feltárni az emberi elme kiterjeszthetőségének határait, ez esetben egyenesen a Jupiter bolygóra. Ez a próba a távérzékelőnek semmiféle nehézséget nem okozott. Aztán: a "nem alkalmaz semmiféle tárgyi segédeszközt" kitétel természetesen arra utal, hogy a távérzékelő nem fordul a különféle, a kísérlet eredményét fizikailag befolyásoló segédeszközhöz, hogy a kitűzött célt elérje, meghatározza. Nem minősül segédeszköznek a távolbalátás-távérzékelés folyamatában szükségesen felhasznált tárgyak, amelyek csupán az egyes kísérletek funkcionalitását szolgálják [például papír, ceruza, stb].

A távérzékelés a mélytudat teljesen természetes folyamata. Akkor működik a leghatékonyabban, ha semmiféle módon nem erőltetjük. A mély tudat állapotában akár a teljes Világegyetemből ismeretekhez juthatunk. A távérzékelés igazából nem más, mint a megérzés, az intuíció olvasása.
A távérzékelés során a szubtérből kapott ismereteket már azelőtt rögzítik, mielőtt a tudatos agy elemző folyamatai megzavarhatnák a normális érzékelési folyamatát, vagy a racionalitásával vagy a képzelet révén."

Az éjjel azt álmodtam, hogy valaki kivette a nyomtatóból a papírlapokat, s mutatta, hogy kifogyott a festék, s kérdezte tőlem, hogy hol lehet beszerezni.

Erre ma reggel nyomtattam egy kimutatást Zolinak, s jelezte a gépem, hogy fogyóban a festék a nyomtatóban.

Aztán a fogorvossal álmodtam. Nagyon készülök hozzá, mert le van törve egy rozetta a fogamról, hónapok óta úgy eszek, hogy nem tudok harapni, normálisan enni. Az álomban a kezében volt ez a rozetta. S reggel fogmosáskor majdnem sikerült kiköpnöm, hogy a lefolyóban landolt volna, de szerencsére időben észrevettem.

Aztán nem kellett álmodnom, mikor tavalyelőtt az egyik ágy mellett mentem el, s szinte láttam, ahogyan összetörik. Még azon az éjszakán összeszakadt.

Mikor a múlt héten kezeltem a spanyol ismerőst a vírusra, közben láttam a kisebb lányát, amint ő is beteg, s hogy a gyerek ágy szét van szedve.

Mikor másnap reggel mentem, az ágyban nem volt ágynemű, minden a mosógépben, szárítóban volt. Az apa mesélte, hogy a kicsi borzasztóan hányt, elkapta tőle ezt a nyavaját, és szembe hányta a nővérét, s az egész ágyat le kellett cserélni.

S kutatóan nézett rám, hogy én vajon elkaptam-e. Mondtam, hogy én védett vagyok ezek ellen.

Érdekes dolgok ezek, nem erőltetem, jönnek néha ilyen képek, s már nem csak az álmokban. MÁr szinte hallom, hogy van aki, azt mondja, hogy ha nekem ez így megy, akkor miért nem tudom meg előre, hogy milyen számokat húznak ki a lottón?

Sokszor álmodtam már meg a lottószámokat, többször meg is tettem, de sosem volt nagy nyeremény vele. Valahol úgy érzem, hogy nem szabad ezeket az álmokat, képességeket bizonyos dolgokra felhasználni, mint ahogyan a reikit sem.