Ismét néhány jelző 2011-re.

Ezt a jelzőt nem én találtam ki. S most nem idézek, hanem egy honlapra irányítalak benneteket, mert ott teljes terjedelemben olvasható a közvetítés - Metatron a Fény Ura/Tyberron közvetítéseit felhasználva.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=184:a-fogyatkozasi-triad-2011-ez-az-ev-a-kvantumugars-eve-egy-spiritualis-ugras-eve-&catid=47:2011&Itemid=76

A főoldalukon pedig található egy lehetséges Európa térkép 2012 utánról, amit most beteszek én is ide. Lesznek földrészek, amelyek eltűnnek, s lesznek, amelyek pedig feltűnnek. Nem tudom, hogy ez honnan származik, s hogy valóban van-e reális alapja, de mindenesetre elgondolkodtató.

Nézem Magyarországot, és megdöbbentem, hiszen a térkép szerint a Tiszán-túl eltűnne? Évekkel ezelőtt valahol hallottam, hogy a Magyarország térképen csak a barnával jelzett területek maradnak meg. Hogy mi is lesz a valóság, azt majd megtapasztaljuk.

Én ezt is úgy értékelem, mint egy lehetőséget, hiszen minden rajtunk, embereken múlik, hogy mi és hogyan fog majd alakulni, s hogy Földanyát miben tudjuk segíteni.

Sok mindent írtam már 2011-ről. Éljük a mindennapokat, s lassan eltelik egy félév. Ha most visszaolvasnám a 2011-re utaló bejegyzésemet, azt kellene mondanom, hogy nálam sok minden realizálódott, és fizikailag, szellemileg, lelkileg érzem át minden írásomat, hiszen sok tapasztalat jött, amiket meg kellett és meg kell élnem.