Nagyon vártam már, hogy Kryon üzenete 2011-ről eljusson hozzám, s most végre olvastam.

Először azonban felhívom a figyelmet, hogy ma ismét tízmilliószoros nap van.

2011. július 5.

Ez a nap alkalmas arra, hogy elengedjük a nagy terheinket, és pozitív gondolatainkkal teremtsünk, hiszen sokkal gyorsabban teljesül, meghallgattik.

"10 milliószoros nap és egyben univerzális energianap is. Ezért fokozott hatás érvényesül a teremtő erők hangolásában. Egy olyan dimenziókapu nyílik a kozmikus térben, melyen keresztül átalakító fényenergiák érkeznek a Földre. Ezek az erők a fizikai rendszerek finomítását és átalakítását hivatottak az isteni Rend rezgéseihez közelíteni. Ebbe bele tartozik a fizikai test rendszere, de az emberi kapcsolatok hálója is. Ezek a fények egyszerre lebontók és építők is. Ezért a mai napon furcsa testi érzeteink lehetnek, mintha belülről és kívülről is egyszerre dolgoznának minket."

Én már reggel úgy mentem el dolgozni, mint ha álmodnék, olyan fura volt minden. Most pedig álmosság és fáradtság vonul át rajtam, de hamarosan majd tornázom, s egy kicsit lendítek ezeken a dolgokon...

Kryon szerint 2011-ben sok kihívás elé nézünk, s már néztünk néhány elé, voltak akik nem futamodtak meg, voltak, akik igen, hiszen már az év fele elmúlt.

Kryon számmisztikával elemzi 2010-et és 2011-et is, ami nekem nagyon szimpatikus, hiszen ez a "tudomány" az ami engem is az ezotéria, a spiritualitás felé irányított. A numerológiának köszönhetek nagyon sok mindent, amit elértem életem során.

Most nem idézek tőle, hanem az egész előadás magyar fordítását olvassátok el.

Kryon 2011-ről

Spanyol nyelven egy argentin hölgy oldaláról:

spanyolul

Egy oldal, ami kivonatosan tartalmazza Kryon 2011-re való előrejelzéseit, olvassátok el, érdemes.

kivonatos

S mégegy link, ahol azt olvastam, hogy Kryon szerint már feloszlott az Illuminátusok rendje, és azok, akik az új világrend megteremtésére törekedtek, az már nem létezik, csak a média és a benne hívők teremtik meg.

Kryon jóslatok

Jó olvasgatást kívánok.

Egyszer még remélem tudok írni, mielőtt Magyarországra utazom, de ott nem leszek internet közelben, így a blogom is nélkülöz egy ideig...