Egy igazán felemelő érzést éltem meg vasárnap este...

Még az én lassú netemmel is sikerült kapcsolódni a II. Energológiai Találkozóhoz. Nyilván élőben jobb lett volna, de mikor a Föld meditáció volt, s átéreztem, hogy több ezer ember meditál egy időpontban a Föld számos pontján, s hogy többségében magyarok igazán valami boldogság és szeretet érzést éreztem, még a világhálón keresztül is átölelt az energia engem, Ibiza szigetét és az egész Földet. Köszönöm mindenkinek. Jó volt olvasni, hogy Indonéziából, Erdélyből, USA-ból is láttam írásokat az üzenőfalon. Szóval csodás technológia az Internet, s most nagybetűvel írom, ahogy érzem... S mikor Bagdi Bella dalát kísérték a dobosok, igazi fóbia érzésem volt. Levettem a fülemről a fülhallgatót, s az ablakon is egy hasonló dobszó jött be, ugyanis itt a szigeten a Föld Fesztivál keretében is épp hasonló szám ment a szinpadon... Ugye nincsenek véletlenek...

Csodás élmény volt, leírni sem tudom.

A Föld hangjai hallatszanak nemcsak Magyarországon, nemcsak Ibizán, hanem az egész Földön, mert egyre többen ébrednek fel, s ez jó hír, s nekem ez valami belső jó érzést okoz valamiért. Mi emberek is a Föld hangjait továbbítjuk többféle módon is.

(Itt ismét egy dobolós szám megy a szinpadon, itt már 8. napja tartanak a programok, nem is sokat tudtam aludni, hiszen ha éjjel 11-kor kezdődik a koncert, azt úgy hallom, mintha az ablak alatt lenne...)

Tegnap este nagyon jó zene ment, nem láttam őket, de hallani is jó volt, őket is hallottam...

La banda murciana ofrecerá un concierto el día 4 en el recinto ferial y la catalana, el día 7 en el parque Reina Sofía
Sajnos a youtubon csak Maneltől sikerült betenni egy dalt, de ezt se játszotte le, Maldita Nereat már be se  hozta, pedig tőle is szerettem volna egy dalt ide betenni...

Ma éjjel lesz a tüzijáték a Botafoci kikötőből...

A felemelkedés folyamatát éljük, s sok segítő van a Föld körül, akik segítenek nekünk.

Egy oldalt találtam az előbb, hogy fotót kerestem, ezeket az ibizai képeket el lehet emailben is küldeni, de nézegetni is érdemes.

Ibiza fotók

S egy érdekes kép, tényleg csodálatos helyen élek, egyre jobban tetszik...