Az elengedés folyamata során fizikailag érezzük a fájdalmat...

Ma átéltem ismét egy csodát, de előtte egy kis történet az elengedésről, és annak fizikai fájdalmáról, az adok-kapok törvényéről és az elfogadásról.

Márciusban hoztam egy döntést, hogy nem lesz fizetve a hitel tovább, s ezzel a bank ráteheti a kezét a házamra. Ezt akkoriban nehezen éltem meg, hiszen elengedem azt, amihez sok minden fűzött. Ekkor kezdődött fájni a vállam. Ezen nem akadtam ki, hiszen volt már többször is, de mindig helyrejött. Betudtam a változó kornak, a felemelkedés tünetének, ám a fájdalom nem múlt, hanem erősödött. Tornáztattam, szedtem kalciumot, reikiztem magam, sőt hoztam ki egy zöldkagyló kivonatos táplálékkiegészítőt is, de az sem használt. A fájdalmat reikivel csökkentettem, de az alapprobléma nem szűnt meg.

Azt tudjuk, hogy az izületek erős fájdalma a felemelkedés során a fájdalmas emlékek, tárgyak, helyek, emberek, elengedése folytán van. Ebben maximálisan hiszek.

Két hete aggasztani kezdett a dolog, és azt a sugallatot kaptam, hogy segítséget kell kérnem. Írtam magyar Reikis társaimnak, és kértem őket, hogy segítsenek. Azóta ketten is távkezeltek már több alkalommal, és még mindig kezelnek, és én is kezelem magam minden nap. Az erős fájdalom megszűnt, de még mindig fáj.

Tegnap Reikiztem egy hölgyet, cserébe a spanyol gyakorlásért. Gyomor gondjai vannak.

Ma pedig ismét mentem egy másikhoz, akit a spanyol gyakorlásáért cserébe Reikiznék. Arról már írtam, hogy ő sokkal magasabb szinten van nálam ebben, hiszen Reiki mester. S mikor nekikészültem, hogy kezelem, kijelentette, hogy most ő fog engem kezelni. Nekem kellemetlen volt, hogy időt szán rám, beszélget velem spanyolul, és még ő kezel engem, de mondta-mondta, hogy ne csináljak ebből problémát. Egy órás kezelést kaptam, és sok olyan fogást éreztem, amilyent nem is ismertem, úgy hogy a Reikiről is tanultam.

Na ez is csoda. Amikor úgy kapunk valamit, hogy nem várnak érte semmit. Az olyan embernek, amilyen én vagyok, pedig  nehéz elfogadni ezt. Most is felajánlottam, hogy bármiben segítek neki, de megnyugtatott, hogy egy hét múlva talákozunk, spanyol és Reiki lesz megint, és nincs semmi probléma.

Hálás vagyok a két magyar Reikis társamnak, hogy segítenek, és ennek a hölgynek is, mert megérezte, hogy most mekkora szükségem van a Reikire. Talán kértem is tudat alatt.

Már tudom mozgatni elég jól a vállamat, karomat, s nem voltam és nem is megyek orvoshoz.

Az ADOK-KAPOK törvénye is nagyon fontos szellemi törvény. Akik foglalkoztak ezekkel a törvényekkel, azok tudják, de akik nem, azoknak elmesélem, hogy csodás dolog adni és az adás akkor az igazi, ha nem várunk érte semmit. Ha segítünk valakinek valamiben, pl. ha csak úgy átvezetünk egy idős embert a zebrán, ha átadjuk a helyünket a buszon, ha segítünk kitölteni egy űrlapot, ha csak úgy meghallgatunk valakit, ha munkát vállalunk valakinek minden ellenszolgáltatás nélkül, ha  a közért, közösségekért dolgozunk, stb. Ha így tudunk adni, akkor vissza is kapunk, de sosem attól, akinek adtunk. Én életem során rengeteget adtam, és mindenki hülyének nézett, és azt mondták, hogy hülye vagyok, amiért én ingyen csináltam dolgokat, és nem vártam vissza semmit, pedig akkoriban ezt a törvényt még nem is ismertem.

Volt, hogy egy időben számon tartottam, szokássá tettem, hogy minden napra volt egy ilyen jó cselekedetem. Sokszor apró dolgok, de minden nap tettem valamit.

Ha tudunk adni, akkor viszont meg kell tanulni elfogadni is.Talán most jött el az idő, hogy visszakapok, és most meg kell tanulnom elfogadni.

Akik természetesnek veszik, hogy úgy kapnak, hogy ezzel kihasználnak másokat, az más elbírálás alá esik. Nekünk nem szabad ebbe az irányba elmenni, látni kell a különbséget.

Az elfogadás tanulása is egy életfeladat. Mert az én első gondolatom is az volt most, hogy cserébe adni akarok valamit, ám most nem várnak érte semmit, és ezt is fel kell dolgozni.

Az elfogadás és az elengedés fizikai tünete a kéz, kar, váll fájdalom. Nos a házat még biztosan nem engedtem el, valahol mélyen még mindig lehet valami kötődés, hiszen még most is teher nekem, de már nem szivesen vállalom ezt a terhet, és ezért ez a megélés, és az elfogást is fel kell dolgozni.

Nekem főleg a bal vállam fáj, tehát a női oldalamnál lett a blokk. A jobb oldal, a férfi oldal, most azzal kell többet törődnöm, vagyis a kezembe kell venni megint a sorsomat. Az, hogy tudtam most kérni, már egy ilyen tett volt.