Egy valós történet és sok információ, melyeknek a végét mindenkinek magának kell megtalálnia...

Talán két hete mentem dolgozni, és a főnök azzal fogadott, hogy van egy kis probléma. Először azt gondoltam, valamit rosszul csináltam, aztán kiderült, hogy a mosókonyhába egér költözött, mutatta a fagyasztó szekrény mellett a tipikus egérkakát a beépített szekrényben. Akkor mindent kirámoltam, pedig ott aztán van cucc rendesen, és feltakarítottam, egérfogó is felállítva, de nem fogott semmit, és az ajtónak mindig zárva kellett lennie. Most hétfőn találtam tipikus egérjelenlétre utaló nyomot az egyik fürdőszobában is. Kedden reggel ezt mondani is akartam, de ők is észlelhettek valamit, mert az egérfogó az egyik gyerek szobában volt, s bizony reggelre két kis egér is benne volt. Ismét volt mit kipakolni, mert bizony a ruhás szekrény fiókjaiban is nyomot hagytak. A két egért az apuka a szemetesbe tette. Közben hazajött az anyuka, s mikor meglátta, akkorát ugrott és sikított és könyörögve kért, hogy vigyem majd le a szemetest, akkor is, ha még félig sem volt. Tudtam, hogy sok ember fél az egértől, de amit most láttam, az nem semmi volt. Egy 38 éves nő hisztijét látva, ahogyan félve nyitotta ki ezek után a konyha szekrény ajtaját is és sipákolt, hát én csak lestem. Most aztán az egérfogó ismét felállítva, nem tudom, lesz-e még több egér.

Ez azonban nem semmi, ugyanis a lakás a 4. emeleten van, s igaz, nyáron sok ablak, teraszajtó volt nyitva, valahogyan csak a lakásba költözött egy egér familia. Ilyenkor jó lenne a háznál egy macska, ám Ibizán, legalább is ebben a városban nem sok macskát láttam eddig. Kutya viszont van dögivel. Ott is van egy.

Lu ugyan szagolgat is rendesen, de azt kétlem, hogy egeret tudna fogni, s azt gondolom, hogy macskával pedig nem jönne ki. A kis yorkshire terrier okos kis jószág, igaz néha kölcsönösen megmorogjuk egymást, de kezdettől elfogadott, s néha úgy érzem, hogy családtagnak is tekint. Tegnap mikor a gazdija visszahozta a sétáltatásból, esküszöm azt értettem, hogy azt mondta neki: "szia Lu-Lu."

Mióta a szigeten vagyok, nincs állatom, pedig körülöttem mindig volt valami, kutya, macska, papagáj, halak. Így néha szeretgetem őt én is.

 

Sok olyan információ van, amit mostanában olvastam, a linkjét beteszem ide, hogy aki teheti,  és érdekli, olvassa el őket. Nekem még nem megy a szellemi kommunikáció, így segítek közzé tenni a mások által csatornázott anyagokat, illetve felhívni rájuk a figyelmet.

Számmisztika

http://www.szammisztika.com/index.php?option=com_sales&sid=882

Csillagmag 1. rész

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/tudatossag-ereje-i-resz/

Csillagmag 2. rész

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/tudatossag-ereje-ii-resz/

Energológia

http://energologia.hu/egymas-kezet-fogva

Bessimeon – letölthető közvetítések

http://www.bessimeon.hu/hungarian/letoltesek.htm

Galaktikus üzenetek – üzenetek a Szíriuszról (okt.17.)

http://www.galaktikusuzenetek.com/

Szellemi műhely – Mihály Arkangyal üzenete novemberre

http://www.szellemimuhely.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=3186:mihaly-arkangyal-uzenete-novemberre-a-fenyharcosok-csoportja-elindul-a-fenybe&catid=321:mihaly-arkangyal&Itemid=1801

A honlapomról letölthető írás – Hun-magyar szótár Iránból

http://lenabelicosa.5mp.eu/web.php?a=lenabelicosa&o=s9R821FAgB

ÉRTÉK mentés!!!! Magyarország legnagyobb elektronikus KÖNYVTÁRA

Körlevélben kaptam az alábbi üzenetet, s most ezt is megosztom veletek.

Tudom, hogy kevés a szabadidőtök, azt a keveset sem biztos, hogy az internet mellett szeretnétek eltölteni. De, ha tehetitek, csak néhány pillanatra is, kérlek Benneteket nyissátok meg ezt az elektronikus könyvtárat,csodálatos dolgokat fogtok felfedezni benne!

Magyar Őstörténeti elektronikus könyvtár megszűnőben
http://www.konyv-e.hu
Ingyenesen létrehoztam és elérhetővé tettem Magyarország legnagyobb elektronikus könyvtárát és könyvtárgyűjteményét
méghozzá semmiféle anyagi támogatás nélkül. Világritkaságok vannak benne, és sokszor hasonmásban! Több ezer tétel és több százezer kutatható anyag, aminek elérhetősége hamarosan meg fog szűnni. Egyébként tudjátok, hogy mit jelent az, hogy magyar kultúra? NEM. Mert nem taníthatták meg veletek.
Közületek is amikor megkérdezi az ember, hogy szerintetek mennyi középkori magyar vonatkozású írott dokumentum létezik, ami megmaradt. A válaszok: tíz, száz! S még a legtájékozottabb őstörténeti érdeklődő is max. ezerig jutott el? A hivatalos oldal persze meg hallgat. Szerintetek mennyi van,ami létezik? Minimális számot mondok, ami bizonyítható. TIZENÖT MILLIÓ!
Tizenötmillió, tehát minden magyar embernek jutna egy értékes ritkaság!
És ez mind létezik a mai napig! Képzeljétek el, hogy mennyi lehetett eredetileg, mert az köztudott, hogy a nagy része elpusztult!
És azt gondoljátok, hogy a legtöbbjük latin? Ebben is tévedtek, mert sokkal több görög nyelvű dokumentum keletkezett, sőt nemegyszer az esztergomi érsek az egész keleti egyház feje is volt! Nálunk nem volt egyházszakadás.
Mit nem tudtok még? Hogy a legtöbb írott emlék nem is latin, nem is görög, hanem magyar nyelven született. És sokuk ma is létezik. Elkeseredett harcot folytatok, hogy észrevegyétek... hiába. Mi létezik még a hatalmas pusztulások áradatában? Szinte minden, ami fontos. Minden, amiből újjá lehet születtetni egy országot!
Az egyik törzsünket valaha úgy hívták, hogy MÉD, a medica, az orvoslás tudomány pedig szó szerint azt jelenti, olyan mint a médeké! Mi még az ellenségeinket is meggyógyítottuk. Tudjátok azt, hogy egy innen származó 8 éves Árpád-házi királylány honosította meg a fürdőkultúrát nyugaton! Méghozzá sikerrel, mivel a nyugati félteke nyelveiben mindenhol, eme 8 éves kislány becenevét használják a fürdőkád elnevezésére. Elisabeth
Elgondolkodtató az is, hogy én itt vidéken egyetlen egy angol eredetű szót sem használok a magyar nyelv beszélése közben; addig az angol nyelvű 'társam' több száz magyar eredetű szót használ, amik technikai találmányként kerültek bele az ő nyelvükbe a középkor és az újkor folyamán.
Gyakorlatilag sosem tud úgy beszélni, hogy néhány mondatonként ne használna legalább egy magyar eredetű szót! De ezeket már mind nem írhatom meg.
A sort végtelenségig lehetne folytatni...
Olvassatok legalább ebben a fennmaradó néhány hónapban, és adjátok tovább az üzenetet.