Egy fontos dátum mindenki életében akkor is, ha sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget...

Egy hónapon belül rengeteg megélésem jött, s ennek zöme fizikai tünettel, főleg fájdalommal járt, jár. Megtapasztaltam a szégyent az életemben, a tehetetlenséget, a fogfájást, s hogy nem tudom itt orvosolni. Azt, hogy nem megy a nyelvtanulás, akár mit csinálok. Aztán szembe nézek a tűzzel, azzal a valamivel, amitől féltem tudat alatt. Majd elszenvedem a füst következményeit, a hatalmas esőzés, szélvihar, a bolond időjárás hatásait, és szenvedek egy vírustól, amit tovább fokozott az égő épület füstje. Már egy hete hogy köhögök, amitől nem tudok aludni, írni, tanulni, reikizni, beszélni, de még meditálni sem, mintha lebénítottak volna. Akár mit csinálok, nem használ semmi. Ilyen talán még nem is volt. Majd egy kg mézet ettem meg, igaz, ez nem hazai, csak itteni bolti. 2 csomag negrót szopogattam el. 2 doboz Mebucain is elfogyott, a pezsgőtabletta is, s lassan az otthonról hozott Stodal szirup is. Hiába főztem a hagyma teát, más gyógyteákat is, s hiába kezelem magam minden nap Reikivel. MIntha csak üzenné valami, hogy ezt most el kell szenvedni. Már két suli napot kihagytam. Ma már el akartam menni, s mikor ezt a döntést hoztam, el kezdett fájni megint a fogam, és még a hasmenés is elkapott. Így maradtam, s most úgy döntöttem, hogy leírom, akárhogy lüktet is a fogam.

Sokan kérdezték tőlem, mi várható 2011.11.11-én. Nem igazán tudom. Én is sok mindent olvastam erről. Én úgy tudom ezt elképzelni, hogy erős energiák érkeznek a Földre aznap, amelyek minden szabad kapun be fognak áramolni, így az emberekbe is. S hogy ehhez letisztult állapotban kell lenni, várni, fogadni. S én várom, akarom, s nem értem, hogy miért ez a nagy fizikai szenvedés most előtte, pont előtte???? Arra képes voltam, hogy minden nap kérem, hogy segítsenek, hogy ezeket az energiákat jól tudjam fogadni.

Az tény, hogy olyan mélyről köhögök, hogy ezt leírni sem tudom. Sok régi elfojtott dolgot köhögök fel, s engedem el... Sajnálom Zolit, mert ő sem tud aludni a köhögésemtől, de a lakók se nagyon. Akkor megyünk le az influenza tüneti szintjére, ha már nagyon elegünk van valamiből, nem tudunk megoldani egy konfliktushelyzetet. Az tény, hogy besokalltam egy kicsit, de most már vége lehetne.

De vissza a dátumhoz.

Olvastam, hogy november 6-án előkészítettek minket erre az energia fogadásra.Most beidézek néhány írásból, mert a fájdalom miatt nem nagyon tudok most írni...

"Agyi csatorna aktiválás indul. Lehet, hogy szédülést vagy enyhe feji nyomást érzékelsz. Mintha a koronacsakrádnál és a harmadik szemednél, annak első és hátsó terénél eggyé válnál, és egy fénypiramis alakulna ki ezen a téren benned. Ez egy beavatás előkészítése, melyet 11-én kapsz majd szellemed által. Az isteni tudatosság fénykódjait állítják be így benned.
Szinte érzed ezt a fénypiramist a fejedben. Olyan mintha a két füled fölött lenne egy-egy sarka, a homlokcsakrádnál elől és hátul pedig a másik két sarka. A piramis csúcsát a koronádnál, a fölött érezheted. Az isteni tudat hangolásához kell ez a piramis erő. Azért alakult ki már most ez az energiatér, hogy előkészítse az agyi területeket a befogadásra.
A piramis csúcsa egy energiaszállal a legfelsőbb Én tudatosságának fényébe van bekötve. Sarkai pedig az agyi terület egy-egy fénykristályához csatlakoznak. A piramis központja a tobozmirigy és annak erőkristályai. Az isteni tudatosság és bölcsesség fénye kezdi lassanként tölteni ezt a teret…"

"November 9. – Az emberi energiarendszer belső kapui nyílnak. Ezek a kapuk képesek a Teljesség isteni csatornájából érkező fények befogadására. Az előkészítés most is folyik…
Azt is érzed, hogy a fénypiramis még mindig a fejed területén van, és egy nagyon finom bizsergő energia indul el ma benne a sarkain, élein és csúcsain.
Elkezdi a gondolati teret az agyi frekvenciáidat átállítani, hogy majd a Teljesség Fényének kapujából 11-én érkező energiákat és információkat, a magasabb Tudatosság fénykódjait értelmezhesd utad és feladatod szerint.
Az emberi energiarendszer megnyílása már itt elkezdődik. Olyan blokkok, gátak, akadályok felszámolása indul be, amik a tudatosodás útjában állnak. Ha ezek az akadályok nem engedik ezeket a fényeket bekötődni a rendszerekbe, eltávolítják azokat a tisztító fények. Ennek az előkészítésre, mintegy folyamatos energiaáramlás érezhető mindenhol. Ha ebben az áramlásban akadályokat érzel, akkor végezz energiatisztító meditációt. Keresd meg te is tudatosan a blokkokat és engedd el őket a Fénnyel. Ezt élhetem elég rendesen...
Szellemi mestereink most nagyon sokat segíthetnek nekünk, ahogyan őrangyalunk is tevékenyen részt vesz a megnyitó és tisztító folyamatokban. Lelki támogatása is nagyban segít. Szólítsd meg hát szeretettel lelkedet. Kérd, segítsen megtisztulnod, befogadóvá válnod.
Fontos, hogy 11-ére minden segítő és fényerő tisztán állhasson melletted. A Fény újra feltárul, és a segítő erők újra megérinthetnek téged."

"November 11.A Teljesség kapuja kinyílik. Az isteni energiák, a Teljesség Fényerői áradnak le. Tudatosodást ébresztő fények érkeznek, amiből mindenki azt képes majd befogadni, amire készen áll.
Hatalmas erők és segítő fények áradnak, melyek a Föld és az emberiség javát hivatottak szolgálni. Ma egy olyan dimenzionális Fénykapu nyílik melyen át az isteni Tudat magasan rezgő Fényenergiái áradnak le. Ezek a tudatosság kódok mindenkit és mindent átjárnak, minden energiarendszert megtalálnak. Ahová képesek akadálytalanul beáramlani, ott mindent eltöltenek és gyógyítanak. A fénnyel a felemelkedést és változást segítő erők aktiváló energiái érkeznek.
A Tudatosság kódok erőt és megértést is hoznak magukkal. Szellemi fényű energiarendszerek nyílnak a térben. A kapun keresztül feltöltődik a krisztusi gyémánthaló mindazokkal a rezgésekkel, melyek az emelkedés következő fázisának isteni kódjait tartalmazzák egyéni és kollektív szinteken.
Ezek az erők fokozatos leáramlásban érkeznek a földre és az emberi energiarendszerbe is, majd a befogadáshoz mérten belekötődnek. Éppen ezért a nyitott és befogadó hozzáállás most (is) előnyt jelent.
Az a fénypiramis ami a fej energetikai terében alakult ki, most elkezd forogni. Ez a forgás egy kristályteret alkot az agyi területen. Ez horgonyozza le az isteni tudatosság energiáit bennünk.
Tudatosítsuk, hogy elfogadjuk az isteni fények munkáját bennünk.
A mai leáradó és segítő erő lehetőség azoknak is, akik még szunnyadnak. Ez az energia finoman feltázza őket.
Az úton járóknak megerősítések érkeznek a fénnyel, a belső megelégedettség és bizonyosság útján. Felsőbb Énünk szellemi segítőket küld hozzánk, hogy ezek az energiák mindenképpen bekötődjenek.
Ma olyan hatalmas erők áradnak a földre, melyek mindenkinek érezhetőek. A dimenzió fénytengelye, mely az isteni Napközponton át tart a Teremtés központi terébe, most újra átáll. 3 fokot emelkedne alapból, de a most megtámogató fények hatására 3x3-at halad, azaz 9 fokot mozdul az emelkedés irányába. Az egész univerzális tengely egy magasabb síkra emeli a Föld dimenzióját. A Foton öv energiái éppen ezért koncentráltabban érezhetőek, így az energiaszint is megemelkedik ezen a napon a fénykapu és a tengelymozgás hatására. 33% energiaemelkedés történik minden rendszerben. Aki be tudja fogadni és képes beépíteni, annak hamarabb harmonizálódik és áll be az új rendszer. Aki ellenáll, az fizikailag nem érzi majd jól magát és benne energia kisülések lehetnek, szikrázik a szeme, cseng a füle, elsötétül a látása… Ezért fontos az energiarendszer átjárhatósága.
De mindenki érezhet, tapasztalhat időkiesést.
Szólítsd meg lelked és szellemed az együttműködésre, hogy minden kapu benned, amire szükség van a befogadáshoz, kapcsolódáshoz nyitott legyen Benned."

Ma, mikor jöttem munkából hazafelé, olyan érzésem volt, mint ha nem is én lennék. Mintha álmodnám az egészet, hogy ott megyek az úton,  és arra figyelek fel, hogy szinte mindenki dohányzik. Elmegyek egy fiú mellett, aki az utcán tekeri be a füvet egy jól látható körforgalom mellett. Minden cafetériában ülő kezében, járókelők kezében ott füstölög a cigi. Ami itt nem olcsó mulatság, a legolcsóbb is alaphangon 1125 Ft dobozonként. Én is voltam dohányos, 13 éve szoktam le. Most elnéztem a füstölgő embereket, akik zömmel semmit sem tudnak erről a dátumról. Aztán irányítják a tekintetemet, s olyan kiplakátolt hírekre bukkanok, amely viszont meggyőz, hogy a spiritualitás erős a szigeten. Kár, hogy nem vagyok közöttük. Magyarországon is sok rendezvény lesz ebből az alkalomból, a médiumok is közvetítenek ezen a napon, hogy segítsenek bennünket. A szeretetteli összefogás, az együttgondolkodás, az azonos gondolatok valószínűleg még hatékonyabbak lesznek ezen a napon. Tudjuk, hogy ha bizonyos emberi tömeg csinálja ugyanazt, gondol ugyanarra, akkor ez a kritikus tömeg képes olyan dolgokra, hogy a tudatszint változzon.

Energológia 2011.11.11.11.11

Szellemi műhely - Mihály Arkangyal - Az egység kapuja