Érdekes dolgokat tapasztalok az idővel, erről írok ma, de előbb jelzem, hogy ismét tízmilliószoros tibeti teremtő nap van. November 17-e.

Ma ismét tízmilliószoros nap van. Az utolsó 2011-ben. Sok dátum volt az idén, ami fontos. November 11 után most a mai. Egy különleges meditációra hívlak, ahol több ezer emberrel tudsz ma este együtt meditálni 21.12 - 21.22-ig. Ez a tíz perc az életedből most sokat segíthet neked is és a Földnek is. Aki nem tudja vállalni, hogy minden este meditál, akkor tegye meg ma. Az Energológia honlapon nagyon jól le van írva a menete. Ma este nem vezetett meditáció lesz, mindenki saját maga vezeti.

"Állj kényelmesen!
köldöködtől eressz egy fényszalagot a Föld középpontjába, magjába és horgonyozz le!
Ha leföldelted magad, gondolj a Földön átívelő Szeretet-láncra, tovább rezegtetve 2011.11.11.
Szeretet-energiáját, melyet Együtt 10milliószorosra növelünk.
Töltsd az energiába saját pozitív mondataidat!
Együtt rezegtetjük fel  ezt a csodálatos földi energiát a Szeretet-hálóra.
Képzeld el, ahogy emberek ezrei állnak egymás kezét fogva, s így végigfut Bolygónkon a Szeretet!
Képzelj szívedbe egy rózsaszálat,
helyezd bele Földünket, és töltsd fel szeretettel!
Add a jobb oldaladon állónak!
Köszönöm Földanya és a többi meditáló nevében."

http://energologia.hu/20111117-en-10millioszoros-tibeti-teremto-nap

Egy különös tapasztalás az időben november 11 óta. Reggel mindig ugyan abban az időben szoktam indulni, és tudom, hogy 25 perc gyalog a távolság háztól  házig  normál tempóban. Most 5 perccel később indulok, nem sietek jobban, mint szoktam, még is akkorra érek oda, mire szoktam. Mintha megállt volna közben egy rövid pihenőre az IDŐ. Aztán azt is eldöntöttem 11-én, válaszként az álmaim felhívására, hogy ezek után kevesebbet akarok dolgozni, több pénzért. Eddig azon hőzöngtem, hogy mindig kidolgoztam az időt, s persze mindig adtak plusz munkákat, sokat túlóráztam és sosem fizettek többet, akármennyit is dolgoztam. A korábbi életem is erről szólt, hiszen rengeteget dolgoztam számos területen, még sem volt elég a jövedelmem semmire. Most ugyan az a munka kevesebb ideig tart, pedig nem csinálom gyorsabban, mint eddig, sőt, talán lassabban, hogy nem voltam, nem vagyok teljesen rendben még.

Eddig ugye azt éreztük, mintha nagyon felgyorsult volna az idő, ami valamilyen szinten így is van. Nagyjából a napi 24 óra, már csak napi 16 órát tesz ki, s ezért érezzük azt, hogy nincs elég időnk mindenre. Most egy kicsit valami zűr támadt az időben, ám az is lehet, hogy csak én érzékelem, mert így akartam. Vagyis teremtettem, mert sokalltam az időt a gyaloglásra, meg keveselltem az időt annyi munkára, most egyszerűen átrendeződött minden.

Sokat tették közzé a tapasztalataikat erről a napról. Ha a neten rákerestek, biztos sok oldal bejön. Most beteszem ide az egyiket, ami nagyon jól rámutat a dolgokra, s talán érthető is lesz másoknak is.

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/a-mindenseg-megvaltoztatasa-minden-pillanatban/