Különös érzések, erős energiák, már két éjszaka alig aludtam valamit...

Az előrejelzések szerint, 22-én reggel fél 7-kor lesz legalacsonyabban a Nap majd.

December 21-ére mondták mindig, hogy akkor a legrövidebb a nappal és leghosszabb az éjszaka. Ez most 22-ére esik. Jézus születésének ünnepe csak a 4. század végétől került december végére, a karácsony szó is innen ered. Azonban jóval korábban az ősi népek már megünnepelték a leghosszabb éjszaka elmúlását, és hogy a nappalok egyre hosszabbá váltak.

Életem során 1999-től 4-5 évente készítettem egy mérleget, és mindig jól szembenéztem önmagammal, most ismét ez az időszak következik.

Értelmezhetjük ezt az ünnepet úgy is, hogy a fény győzedelmeskedik a sötétségen. S ezt kell saját magunkban is megvalósítani. A bennünk lévő sötétségen kell úrrá lennünk, ami nem is könnyű. Sok a negatív gondolat, érzés, a mostani helyzetben megnőtt az agresszió, sok a fájdalom, a félelem, a harag, a gyűlölködés. Ezekkel mindenkinek szembe kell néznie, és el kell fogadnia. Meg kell találni magunkban az egységet.

Olyan erős energiákat érzek, hogy alig tudok aludni. A testem is érzi, hiszen be kell ezeket fogadni. Ezt biztosan mások is érzik.

Holnap reggel fél 7 körül, igyekszem egy kicsit meditálni, s aki teheti, az egy kicsit forduljon maga felé, figyeljen befelé. Most el kell engedni a gondokat, de még a kérő gondolatokat is, ne gondoljunk arra, hogy megoldódjon az anyagi gondunk, eltűnjön az adósságunk, hogy párra szeretnénk találni, hogy munkát szeretnénk találni, stb. Igyekezzünk az ürességet megtapasztalni, és úgy fogadni ezeket az energiákat, éljük át a fényt, annak kiteljesedését bennünk, mely továbbsugárzik majd.

Kívánok mindenkinek hitet, erőt, kitartást ezekhez.