Szokásos napi gyaloglásaim alatt számos gondolatom szokott lenni, néha elképzelem, hogy mi van, ha az ember, akit annak látok, nem is az...

Nemcsak mostanában kerültem kapcsolatba a témával. Mondhatni, hogy scifin nőttem fel. 14 sem voltam, mikor már számos Galaktikán túl voltam, majd a Kozmosz Fantasztikus Könyvek sorozat számos darabja következett. 16 lehettem, mikor elkezdtem először írni, mikor meglett az Erika írógépem, s az is scifi volt, de az akkor annyiban is maradt.

Most sok mindent lehet hallani, egyre jobban bebizonyosodik, hogy ezeknek bizony nem kevés alapjuk van. Sok minden, amiket leírtak a könyvekben mára már  valóság.

Már írtam arról, hogy mi várható a Föld történetében ebben az évben, s rengeteg helyen lehet erről olvasni. Most azokat írom le, amikről úgy gondolom, hogy fontosak és alátámasztják az elméleteket.

Nem rég írtam, hogy fura  érzés, hogy egyre sötétebb van reggelente a téli  napforduló óta, pedig világosodnia kellene. Mintha elcsúszna valami. Másfél hónapja annyira fázom, hogy néha már azt kérem, hogy jöjjön több hőhullám. Azt hiszem, folyamatosan aklimalizálódom. Most már a reggeli 6-10 fok olyan hideg nekem, mint otthon a minusz 10 volt. Eddig nem volt kabátom, s jól elvoltam 2-3 pulóverban, ami reggel kellett, de mikor hazafelé jöttem, már 20 fok felett volt, és két kabátot kézben hoztam. Ám a múlt héten vettem egy dzsekit. Jól tettem. Mintha most mennénk a télbe Ibizán... Nem tudom, hogy pl. 10 évvel ezelőtt milyen volt itt az időjárás, de valószínű, hogy februárban már rövidnadrágban jártak... ez most nem így van.

Az északi pólus anomáliája, amiről a tudomány hallgat

Nézem a sokféle embertipust, és néha olyan érzésem van, hogy nem azt látom, ami valójában van. Biztos vagyok abban, hogy élnek közöttünk földönkívüliek, s abban is, hogy több típusuk is jól tudja már álcázni magát. Olvasmányaimból tudom, hogy vannak jó, segítő szándékú és vannak ártani akaró tipusok közöttük. Vajon a hatalmon lévők melyik típushoz tartoznak?...

Egy jó összefoglalás. Ez már a harmadik rész, de az oldalon találtok még róla eleget.

Léteznek-e földönkívüliek?

Ibiza misztikus legendájához tartozik, és számos öreghippi is bizonygatja, hogy a sziget melletti Es Vedra szikla már 30 évvel ezelőtt is UFO leszálló hely volt. Én még nem láttam, de álmomban már volt szerencsém földönkívüliekhez. Hogy az álom volt-e, vagy testen kívül valóban jártam közöttük, ezt még nem tudom. A legtöbb ember úgy van vele, hogy csak akkor hisz a létezésükben, ha látja őket. Mostanság egyre jobban megmutatják magukat, számos helyen látni UFO-t.

Egy tavaly októberi felvétel, melyet két túrista készített, ami elég jól bizonyítja, hogy valóban léteznek... - szerintem.

Találtam még egy érdekességet. 1975-ben egy UFO szállt le Erdélyben, melynek számos szemtanúja volt. Az utasok egy fém dobozt hagytak ott, melyben fém lemezek volta, teleírva rovásírással.

Földönkívüliek szinzu rovásírása

Ma például láttam egy nagyon magas, vékony nőt, aki egy babakocsit tolt. Szerintem közel volt a 2 méterhez, ami persze furcsa, hiszen itt a lakosság zömmel alacsony termetű, de azért vannak a betelepültek között minden félék. A nő olyan furán kapkodta a fejét, mintha félt volna valamitől. A gyerek úgy be volt bugyolálva, hogy semmit sem láttam, csak a szája fölött egy picit az orrából. Fején sapka, behúzva a szemébe, nyakán sál, amely még a száját is fedte.  A  nő idegesen nézegetett minden irányba, pedig nem is volt kereszteződés, egyenesen ment a járdán. Olyan fura volt, hogy háromszor is visszafordultam, s már rosszul is éreztem magam, mert a nő is visszafordult, mind a háromszor. Amennyire be volt öltözve a gyerek, ő annyira lengén volt. Hosszú barna haj, fekete póló, melyből majd kibuktak a mellei, és egy ujjatlan, kötött, szürke lebernyeg volt rajta és rövid szoknya, fekete harisnya és magas sarkú csizma, ami emelt rajta vagy 10 cm-t, nem volt amúgy is elég magas. Vajon ez a nő is más volt, mint aminek látszott?Talán sosem tudom meg.

Több helyen is olvastam, hogy a földönkívüliek akkor jelentkeznek, és akkor mutatják meg magukat, ha az emberek kérik. Én már sokszor kértem, biztos, hogy láttam is, csak nem ismertem fel őket.

S még egy érdekes cikk.

Miért nem fedik fel magukat a földönkívülek?