Csütörtök este 19.58-kor volt telihold, nekem meg olyan éjszakám, hogy az csak na...

Nem tudom, hogy a változókori tünetek sűrösödtek be megint, vagy a Telihold teszi, vagy az új energiák, de az tény, hogy nagyon rosszul aludtam, és egy rakás tünetem lett megint.

Érezhető volt a földrengés itt is, bár én akkor éppen nem ébredtem fel, de Zoli azt mondta, hogy táncolt az ágy, mozgott a szekrény, és az ajtót, mint ha valaki be akarta volna törni. Bár nem ébredtem fel, de utána kezdett el fájni a vállam, ami ma reggelre olyan mértékű lett, hogy már öltözni sem tudok egyedül, annyira fáj a jobb vállam, alig tudom felemelni.

Na mindegy, majd elmúlik. Viszont azt leírom, mert nem régen láttam, hogy a Teliholddal együtt részleges Hold fogyatkozás is volt, ami felerősített néhány dolgot. Talán nálam is így van. Nézegettem a gyógynövényeket, mert a vényomásingadozás is előjött megint. Gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni, így mást kell találnom. A fokhagymát tudtam, hogy jó rá, de állítólag a hajdina is. Azt még sosem ettem, talán kipróbálom...

Ma megvolt a Palóc Ház ünnepélyes megnyitója is. :) Nem voltak sokan, de jól sikerült.

Voltam az olvasó klubban is. Az is jónak ígérkezik, de nem annyira az én korosztályom, és főleg szépirodalom lesz a téma, én azért olvasok sok mást is, sőt, az utóbbi években inkább "más"-t olvastam. Viszont adott egy ötletet.

Magam is alakítok egy klubot ezoterikus érdeklődésüeknek. Ha lesz néhány fő  stablil alapmagnak, akkor meghirdetjük a környéken. Tudom, hogy sokan vannak útkeresők, akik ébredeznek, tele vannak kérdéssel, vagy akik már eljutottak egy területen egy szintre, ott közösen meg tudjuk beszélni, s ha találok módot, akkor előadókat is tudunk hívni.

Kedves parádi és környékbeli olvasóim, itt is jelzem, hogy akit érdekelne egy ilyen klub, jelezze már nekem. magdi.lena7@gmail.com   Köszönöm. :)

Mostanában csak este netezek, ami nem is baj, most nincs is nagy igényem rá. Itt a tavasz, aki teheti, a szabadban van, látszik a blogokon is, kevesebb bejegyzés van, és az olvasottság is csökkent.

Hétfőn a reikis társaim is itt voltak, beszélgettünk egy jót, érezhető volt, hogy már nem vagyok abban a negatív burokban, amiben az utolsó beszélgetésünkkor voltam.

Hihetetlenül gyorsan eltelt a hét, s akartam több mindenről is írni, majd legközelebb. Most élvezzétek a jó időt, csodás hétvégét kívánok mindenkinek. :)