Csíkok az égen, szellemek a házban, jelek vagy nem jelek...

<

Már írtam a kondenzcsíkokról, most csak azért hozom elő, mert ma Parád fölött rengeteg csík volt, és amikor kimentem egy kicsit melegedni, az égen ezt  láttam. IXI

S egyre több és több csík követte. Ezt értelmezhető úgy is, hogy 9  és 1, vagy úgy is, hogy 1 és 10 és 1. Vagyis 10 vagy 12. Nem megyek bele a számmisztikába, mert most úgy is az 1-nél kötnék ki. Sok mindenben az 1-et látom, mivel 1-es személyes évem van.

Sok egyéb jel is van, ha pl. az órára nézünk, és azonos időpontokat látunk. Korábban én is gyakran látam és még mostanság is. 10:10, 11:11.... stb.

Aztán így láttam sokáig: 13:31, 15:51... Ma elég sokan írtak erről a témáról a fb-on is. Mindig azt mondtam, hogy  ez angyali jelenlét, vagyis annak a jele, hogy nem vagyunk egyedül. Volt, hogy amikor az órát ilyent láttam, akkor arra gondoltam, hogy mit is csináltam épp akkor, vagy min járt az eszem. Volt, hogy kísérletet is tettem. Valakire épp gondoltam, amikor az órára nézve ilyent láttam, és az esetek 99 százalékában 2 percen belül felhívott az  illető. Ha valami cselekvésre, tettre gondoltam, mégha csak írásra is, akkor ezt igyekeztem is megtenni, mert ilyenkor minden könnyebben ment,mint ha támogatnák.

A korábbi posztomban írtam a rossz oldal támadásairól. Ezt  érezzük  nagyon sokan. Tegnap ezo klubunk volt, és meridián tornával ismerkedtünk, utána pedig sok mindenről beszélgettünk, így a szellemekről is.

Ezen olyan sokat szoktam agyalni, mert olvastam, hogy  nincsenek is  szellemek, csak az itt maradt energia levonataik. Viszont amiket megtapasztaltam, az egy kicsit mást mond. Járhattam a világnak számos pontján, valahogy mindig sikerült belefutnom egy ilyen jelenlétbe.

Amikor Floridában voltam, egy éjszaka egyedül aludtam a szalonban, és keveset aludtam, de az alatt annyi álmom volt, ami kézzel leírva is kb. 4 oldal A4-es méretben, és olyan megélések, hogy sokan biztosan remegtek volna utána. Ibizán is jócskán volt benne részem, és persze Magyarországon is.

Sokan nem hisznek ezekben a paranormális dolgokban, én pedig megtapasztaltam néhányszor. Amin tegnap jót nevettünk, az az volt, hogy azt már szinte mindenki érezte, hogy izzadságszagot vagy valamilyen kellemetlen szagot éreztünk, és mindenki először saját magát szaglászta, hogy vajon mi tőlünk származik-e.

Bizony nem. Ez is egy jel. De nézzük azt a 10  jelet, ami paranormális jelenségre utal, épp ma olvastam, ami szintén nem véletlen.

10: Különös szagok/illatok

Az egyik szellemjáráskor legszembetűnőbb jelenség az orrunkhoz kapcsolódik. Paranormális aktivitáskor ugyanis előfordul, hogy olyan szagokat, illatokat érzünk, melyeknek valójában – normális körülmények között – nem lenne szabad ott lenniük, nem lenne szabad éreznünk. Gondoljunk csak arra, mikor a Summerwind-kúrián érezték a lőpor szagot, vagy mikor a Zaragoza-poltergeist esetében bizonyos időközönként orrfacsaró bűz árasztotta el a helyiséget. érdekes, hogy ezek az illatok, szagok ahogy megjelentek, úgy el is illannak egyik pillanatról a másikra. Általában ezek közvetlenül a szellemhez kapcsolhatóak, minden entitás az őrá – vagy életének egyes momentumaira, halálának körülményeire – leginkább jellemző szagokat árasztja. Ezeknek az illatoknak általában soha nem találjuk meg a forrását, bárhogyan is keressük.

Én épp úgy érzek erős dohány szagot, mint káposztástészta szagát, izzadság szagot, vagy rózsa illatot és nagyon gyakran parfüm illatot, vagy épp füstölő illatot.

9: Különös álmok

Önmagában a különös álmok, és a rémálmok még nem adnak okot arra, hogy azt feltételezzük, szellemek lakják házunkat, de ha túl gyakran fordulnak elő, és nagyon bizarrak, akkor számításba vehetjük lehetősségként. Egyes kutatások szerint ugyanis szellemek gyakran használják fel álmainkat arra, hogy kommunikáljanak velünk, illetve elmeséljék, mi történt velük, hogy haltak meg, miért ragadtak itt, vagy mit keresnek a házunkban. Az ilyen álmokban különös alakok, emberek, helyek jeleneleg meg, melyeken sohasem jártunk – még álmainkban sem azelőtt – és rendszerint van valóságalapjuk, azaz ha alaposan utána nézünk a ház múltjának, találunk valamit, ami az álmainkhoz köthető.

Az álmaim olyan színesek, cselekményesek, hogy sokszor érzem azt, hogy egy megtörtént esetet álmodok meg. Van úgy, hogy ez egy jövőbeli esemény, de a legtöbb esetben inkább a múltban történt meg valakivel. Az ilyen álmokból született már több tucat novellám. Lehet, hogy valóban az álomban kommunikálnak velem, én meg leírom... Bizony néha nagyon bizarrak. Épp ma tettem fel egy ilyen álomból írt történetet egy játékra, amit a Kiadóm hirdetett meg. Nem hiszek a szavazós dolgokban, de egy startcsomagot lehet vele nyerni könyvkiadáshoz, a szavazók között  pedig kisorsolnak egy 50.000 Ft értékű e-könyv csomagot, ezért most mégis feltettem. Ez az írásom az, amit először angolra fordított a barátnőm, mert úgy megtetszett neki. Az van, hogy ez az egész szinte így van lekörmölve az álomfüzetbe is, csupán stilisztikailag javítottam rajta, és pontosítottam néhány dolgot. De semmit sem találtam ki, megálmodtam úgy, ahogyan leírtam, még az írás címét is megálmodtam. Jegy a Pokolba. Olvassátok el, és ha tetszik, szavazzatok a zöld gombra linkelve, belépett facebookkal lehet. Köszönöm.

https://facebook.antavo.com/EKW/G/u?oid=Fi

8: Úgy érzed, figyelnek!

Az egyik legborzasztóbb érzés, amitől minden embernek feláll a hátán a szőr. Egyesek erre érzékenyebbek, mint az átlag, míg mások nem rendelkeznek ilyen kifejlett érzékekkel, de általánosságban elmondható, hogy mindenki részese volt már legalább egyszer életében valami hasonlóban. Nem összetévesztendő a paranoiával. Egyes emberek állandóan azt érzik, hogy valaki figyeli őket, ilyen esetben nem tudhatjuk biztosan, nem-e betegségük játszik velük. Máskülönben ez önmagában nem elegendő jel ahhoz, hogy kijelentsük: szellemek járnak a házunkban. Egyes állatokról az a hír járja – kutya, macska – hogy képesek látni a láthatatlant, vagyis érzékelik (és talán látják is) a szellemeket. Intő jel lehet, ha a háziállat meredten bámul egy pontot a szobában, esetleg meg is ugatja. Ha bármily módon azt éreznénk, hogy nem vagyunk egyedül a helyiségben, ne essünk pánikba. próbáljuk megfigyelni környezetünket, nem-e veszünk észre más paranormális jelenséget is ezzel egy időben, hiszen a paranormális aktivitás általában ugyanazon időben elég sokrétű lehet.

Ez is elég gyakori nálam. Ilyenkor van úgy is,  hogy beszélgetek azzal, aki ott van. Bár én nem hallok, nem látok semmit, de ő igen.

7: Megváltozik a levegő

Szintén nem minden embernél, de egyes érzékenyebb személyeknél előfordul, hogy sokkal nehezebben veszik a levegőt a kísértet jelenlétekor, mint egyébként. A levegő jelleme, és hőmérséklete is gyakran változik paranormális aktivitáskor. Gyakran számolnak be egyesek arról, hogy hirtelen lehűlt körülöttük a levegő, vagy elkezdtek fázni. Valakinél nehézlégzés lépett föl, míg másoknál az is előfordult, hogy olyannyira lehűlt körülöttük a hőmérséklet, hogy látták a saját leheletüket.

A hideget  és meleget én is érzem, és álomból gyakran riadok fel úgy, hogy alig kapok levegőt. Olyan, mintha a mellkasamon ülne valaki. Ez nagyon rossz érzés, ilyenkor hangosan küldöm átfelé, bárki is van ott. Ez az eset az, amikor az energiámból táplálkoznak.

6: Különös zajok

Ha szokatlan zajokat hallunk a házban, nem kell mindjárt a szívünkhöz kapnunk. Nem kizárt, hogy a forrástalannak hitt zaj forrását némi keresés után megtaláljuk, így mielőtt azonnal szellemet kiáltanánk, nem árt alaposan megvizsgálni a ház minden zegét-zugát. Ez azért is fontos, mert a paranormális aktivitások többségében nem is maga a szellem adja ki magából a zajokat, hanem az entitás csak okozza azokat, a ház különféle bútorainak, tárgyainak tologatásával, kopogtatásával. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nem minden szellemi lény kelt az emberi fül számára hallható zajokat. Ott vannak a hírhedt EVP hangjelenségek, melyeket olyan házakban vettek fel, ahol semmiféle más hangokat nem hallattak magukról a szellemek, más jellegű jelek utaltak rá, hogy ott vannak. Feljegyzések szerint léteznek kifejezetten hangos szellemek is, melyek objektumok dobálásával, tologatásával hallatnak magukról. Ezek a kísértetek rendszerint sokkal agresszívabbak is társaiknál.

Nekem már volt mindenfélében részem. Volt,hogy szemem láttára nyílt ki  az ajtó, és esett ki a szekrényből egy edény. Nem ért hozzá senki, és magától nem tudott volna onnan kiesni. Gyakori a szekrény pattogás, és ha van kikapcsolt állapotú tévé, na arra mindig fel szoktam figyelni. Nagyon sok esetem volt már, de itt ezt most nem taglalom. Egy példa. Mielőtt meghoztam a döntésemet, hogy elválok, előtte 3 kis méretű tükör esett le a fürdőszobában, és tört ripityára, legtöbbször olyankor,amikor senki nem volt otthon, csak mikor hazamentem annyi volt neki. A konyhában a dísztányérok is el kezdtek lepotyogni, és pont a közepén törtek ketté.Volt amelyiket simán meg lehetett ragasztani. Amikor hangosan is kimondtam, hogy elválok, minden ilyen jel megszűnt.

5: Hirtelen hőmérsékletzuhanás

Bár részben hozzátartozik a levegő változásához, külön érdemes megemlíteni, hogy majd minden szellemi jelenés kapcsán arról számoltak be a szemtanúk, hogy a levegő hirtelen lehűlt. Bizonyos esetekben olyan mértékben, hogy az emberek látták saját leheletüket. A kísértet abszorbálja az energiát, így következik be a lehűlés, legalábbis a legújabb – már amennyire komolyan vehető – kutatások ezt mutatják. Ha a házon keresztülsétálva egy ilyen hideg pontba (cold spot) botlunk, akkor elgondolkodhatunk, hogy vajon van-e valaki még rajtunk kívül a helyiségben.

Ez is előfordult velem. Volt, hogy hárman voltunk a nappalimban még Bodonyban, és a szellemekről beszélgettünk, amikor a heverő és az asztal között a lábunk olyan  hideget észlelt, hogy beleborzongtunk, és mind a hárman éreztük, és csak azon az egy helyen.

4: Mozgó tárgyak

Nem minden entitásra jellemző az egyik legijesztőbb jelzési forma, amikor tárgyakat mozgatnak, látszólag minden ok nélkül. A tudomány és a szellemvadászok a mai napig nem adtak magyarázatot ezek céljára – talán jelezni akarnak valamit, talán kedvtelés nekik – mindenesetre a nagyobb volumenű aktivitásoknál mindig megfigyelhetőek a levegőbe emelkedő objektumok, a hirtelen több métert is arrébb mozduló bútorok, és szerszámok. Néhány esetben olyan dolgokat tüntetnek el, melyekről biztosan tudtuk korábban, hogy hová tettük. Ennek célja minden bizonnyal a jelzés. jelzik, hogy itt vannak, velünk vannak. Ha ilyen jelenségben van részünk, szintén fontos, hogy megőrizzük hidegvérünket. A bútormozgató szellemek között sok a rosszindulatú, ún. ártó szándékú entitás, ezért ha a házunkban már az objektumok is mozognak, ne érezzük magunkat teljes biztonságban, érdemes szakembert hívnunk.

Ilyenben volt részem most januárban és február elején a kiállító helyen. Szó szerint már kárt okoztak. Itt én is szakemberhez fordultam. Szerencsére gyakran megfordulnak látó emberek ott, így mindig ellenőrzik. A  két entitás elment azóta... :)

3: Megérintve lenni

Ha már így jelez nekünk egy entitás a saját házunkban, komoly gondban vagyunk azon kívül, hogy teleszartuk a gatyánkat, ugyanis a szellem aktív jelzést produkál. Ezt a fogalmat főként a szellemekkel foglalkozó szakemberek használják arra az esetre, amikor valaki tényleges ún. kontaktusba kerül egy túlvilági lénnyel. Önmagában még ez sem jelentheti azt, hogy egész biztosan megérintett minket a halál, hisz ne feledjük, legtöbbünk gyakran átél olyat, mintha valaki megérintené: álmában. Szintén ilyen az az érzés, mikor álmunkban zuhanunk. Teljesen valósnak éljük meg, holott nem történik meg. Ez a bágyadt, épp álomból visszatérő, vagy álomba készülő agy bizarr játéka, viszont ha napközben történik velünk hasonló, és teljesen tudatunknál vagyunk, sokkal ijesztőbben hat. Az érintések – valódi szellemi érintések – hátrahagyott jelekkel is járnak, rendszerint az érintés helyén a bőr elsötétül napokkal később, vagy különféle sebek, karcolások jelennek meg a helyén, esetleg test szerte. Fontos, hogy ne essünk pánikba ha megérintenek minket, hanem azonnal kutassunk további jelek után, amik arra utalhatnak, hogy jelen van velünk még valaki, vagy valami.

Nálam a gyakori, hogy pl. a lábamon mindig ugyanazon a ponton meleget érzek. Lehet rajtam papucs, vagy bakancs, lehetek itthon, vagy a munkahelyen, van, hogy napokon keresztül érzem. Érdekes módon ezt legutoljára ott éreztem, ahol gondom volt,és az a gond meg is szűnt. Gyógyítottak. Ha viszont hideg érzetet érzek, mintha jég érne hozzám, ilyen is volt már,de ez sokkal ritkábban, akkor az már nem olyan barátságos entitás jelenlétét jelenti. Van,hogy azt érzem, mintha valami hozzáérne az arcomhoz, pedig nincs ott semmi. Ez a szerető simogatás mindig azt jelzi, hogy nem hagynak magamra.

2: Hirtelen hangulatváltás

Nagyon gyakran megfigyelhető a hirtelen hangulatváltozás a kísértet lakta házban lakó embereknél. Ez szintén olyan sarkalatos pont, mely önmagában nem jelzés értékű, sőt, mellékhatásként is felfoghatjuk. Puszta jelenléte tehát semmit nem jelent, ellenben ha a többi tényező jelen van, azok elméletileg kiprodukálhatják ezeket a tüneteket. Vagyis azt, hogy a lénnyel hosszasan együttlakó személyek kezdenek kifordulni magukból, hol indokolatlanul jókedvűek, hol pedig dühösek vagy depressziósak. Ne feledjük, egy ilyen jelenséget mindenki másképpen él meg. Akkor érdemes jobban elgondolkodnunk a dolgokon, ha valaki rá abszolút nem jellemző dolgokat kezd csinálni vagy produkálni. Mikor valaki abnormálisan kezd viselkedni, szóba jöhet a megszállottság gyanúja. Az agresszívabb entitásoknál előfordul, hogy a gyengébb idegzetű embereket megszállják, mondhatni irányításuk alá vonják. Ha valakinél ilyet észlelünk a családtagok között, akkor azonnal szeparáljuk el, vagy pedig ha lehetőség van rá, költöztessük ki a házból. Minél tovább marad, annál ön, és közveszélyesebbé válik.

Nálam sosem maradtak sokáig, jöttek-mentek... :)

1: Tényleges jelenés

Ez az a jel, ami egyértelműsíti, hogy szellem járja a házunkat. (direct contact) Egy felmérés szerint az emberek legalább 50%-a szeretne az élete során szellemet látni, ha lehetősége lenne rá, azonban arról nem szólnak a statisztikák, hányan csinálnák össze magukat egy ilyen találkozás során. Fontos azonban kizárni, hogy nem-e álltunk valamiféle szer (drog, vagy alkohol) hatása alatt a „látomás” idején, illetve nem-e voltunk túlzottan kimerültek. Ezen tényezők ugyanis elméletileg előidézhetnek olyan tüneteket, mint a hallucináció (még túlzott fáradtság esetén is), vagy látomások. Ha amit látunk tényleg valós, akkor általában az entitásnak csak egy részletét látjuk, rendszerint nem valós testben. Sokkal inkább valami átlátszó, fehéres masszaként szokták leírni a túlvilági vendégeket, de bizonyos esetekben úgy írták le őket, mintha abban a stádiumban kerültek volna elő, ahogyan meghaltak.

Látni még nem láttam őket. :)

Holnap jönnek a szellemgyógyászok, meglátjuk, találnak-e körülöttem szellemet,démont, az van,hogy nem nagyon szoktak... nem tapadnak rám,csak néha meg szoktak látogatni... :)

Viszont az is igaz, hogy magam is akarom ezt a fajta kommunikációt megtanulni, megismerni. S nem elsődlegesen a meghalt lelkekre gondolok, hanem azokra az entitásokra, akik a fátyolon túl vannak, és az embereket akarják segíteni. S bizony itt vigyázni kell, mert sokan viszont ártani akarnak. Itt kell megtanulni szelektálni, felismerni... Remélem, egyszer csak eljutok majd ide is.