Ma megvolt egy jó kis ezós klubtalálkozónk, majd pedig a festménykiállítás megnyitója is, holnap hajnalban pedig utazok az unokámhoz, így írok még, mert két napig nem nagyon leszek net közelben sem.

Amikor gyerek voltam, megtanítottak imádkozni. S amikor megrendült a hitem katolicizmusban, s főként papokban, az általuk irányított intézményesített egyházban, elmaradtak az imák is.

Ahogyan kialakult az új hitem, ismét vannak imák, vannak, amik azonosak, s vannak, amik mások, vagy csak részben azonosak.

Ha bajban vagyunk, akár van  hitünk, akár ateisták vagyunk, akkor is azonnal Istenhez fohászkodunk, hogy "Istenem, segíts!" Ez így van, bárki bármit is mond. Ha baj van, akkor eszünkbe jut az Atya.

Van, hogy egy fájdalmas esemény után elveszítjük a hitünket,mert nem akarjuk elfogadni, ami történt velünk. Nem akarjuk elhinni, hogy Isten ilyen kegyetlen velünk. Pedig a hangsúly az elfogadáson van. Ami ér bennünket, az az életünk része, s az a bizonyos kereszt mindenkinek ott van, kinek könnyebb, kinek nehezebb. Igaz az, hogy csak akkora keresztet kapunk, amit elbírunk.

Szóval én az imákkal hadilábon álltam, és még most is állok, bár  már kezdek néhány imát mondogatni mióta a szellemgyógyászokkal kerültem kapcsolatba. Ám ezek az imák is inkább kérések, viszont megtapasztaltam azt, hogy működnek. 9 napig kellett mondanom egy imát naponta  tízszer, hogy meggyógyuljak és átíródjon a testemre a gyógyítás. Bizony érzem a hatását.

Azonban  azt is megtapasztaltam, hogy kell a meditáció is. Azt is gyakorlom, de nem megy még olyan szinten, hogy hipp-hopp olyan tudatállapotba kerüljek,amilyenbe szeretnék.

Volt idő, amikor hallottam a hipnózisról, azonnal tiltakoztam, hogy ha engem valaki levisz, nem tudnak visszahozni, és ez olyan mérvű félelemmé állandósult bennem, hogy még mindig van valami blokk bennem, pedig már tudatosan akarom ezt az állapotot.

A lényege, hogy kell  az imádkozás és kell  a  meditáció is, mert az egyik olyan mint a belégzés, a másik pedig a kilégzés.

Ha valaki csak imádkozik, akkor is felborul az egyensúly, hiszen ha csak kilélegeznénk, és befelé nem, már nem is élnénk.

Sokszor elgondolkodtam azon, hogy hol lehet a hiba. Sokáig nem imádkoztam semmit. Aztán kísérlezem a meditálással, vannak kisebb-nagyobb sikereim, de a vallási imákat nem tudom mondani. Utána magamtól kezdtem el kitalálni szövegeket, amik nem is nagyon térnek el azoktól, amikkel mostanában ismerkedtem meg.

Vagyis, a kettő együtt működik jól.Most azt csinálom, hogy az általam kitalált imádságból megyek át meditációba....

Ma három imát is hallottam, ezt megosztom veletek:

Ha ima közben jön valami gondolat, újra kell kezdeni, akár tízszer is. Lehet reggel, délben, este is mondani. A harmadik imánál a kipontozott részre azt kell gondolni, amit megszeretnénk kapni.

IMA (légzés)

Imával fordulok a Teremtő Atyához és  az Úr Jézus Krisztushoz!

Ezt  a pár gondolatot egymilliószorosan vedd figyelembe, mint ami egész nap kimegy a gondolataimból.

Gyógyító  örök fény, csodálatos kegyelem, megköszönöm és tudom, hogy egy vagyok Veled!

Megköszönöm és tudom, fény vagyok a fényedből, erő vagyok az Erődből, szeretet a Szeretetedből.

Megköszönöm és tudom, hogy egy vagyok Veled!

Megköszönöm Neked a csodálatos ébredést, melyben most részem van és a csodálatos napot, melyben egészségben, szeretetben, harmóniában, sikerben,gazdagságban van részem!

Atyám hálát adok néked, hogy meghallgattál.

ÁMEN!

LEGYEN ÍGY MOST!

IMA  légzés

Imával fordulok a Teremtő Atyához és az Úr Jézus Krisztushoz4

Ezt apár gondolatot egymilliószorosan vedd figyelembe, mint ami egész nap kimegy a gondolataimból.

Gyógyító  örök fény, csodálatos kegyelem, megköszönöm és tudom, hogy egy vagyok Veled.

Megköszönöm és tudom, fény vagyok a Fényedből, erő vagyok az Erődből, szeretet a Szeretetedből.

Megköszönöm és tudom, hogy egy vagyok Veled!

Megköszönöm néked ezt a csodálatos éjszakát, amiben békében, nyugalomban, regenerációban van részem!

Atyám hálát  adok neked, hogy meghallgattál.

ÁMEN!

LEGYEN  ÍGY MOST!

IMA Légzés

Imával fordulok a Teremtő Atyához és  az Úr Jézus Krisztushoz4

Ezt a pár gondolatot egymillószorosan vedd figyelembe, mint ami egész nap kimegy a gondolataimból4

Gyógyító Örök Fény csodálatos kegyelem, megköszönöm és tudom, hogy egy vagyok Veled!

Megköszönöm és tudom, fény vagyok a Fényedből, erő vagyok az Erődből, szeretet a Szeretetedből.

Megköszönöm és tudom, hogy  egy vagyok Veled!

Megköszönöm és tudoom, hogy megkapom..............................

Atyám hálát adok néked, hogy meghallgattál.

ÁMEN!

LEGYEN ÍGY MOST!

Ezt én most  háromszor gépeltem be, s nem másoltam. Ez is egy féle imádkozás volt...

Az ima  a szeretetet is jelenti, és ha gyakran imádkozunk, még ha röviden is, akkor az egyféle összekapcsolódás Istennel, de nevezhetjük őt akárhogyan, hitünk szerint.

2002-ben már kezdett bennem megvilágosodni,  hogy ha elveszítettem is a hitem a papok miatt, azért hitre csak szükség  van. Aztán jöttek emberek, könyvek az utamba és én megértettem, megtanultam, elfogadtam, hogy én bennem is van egy isteni részecske, amelynek révén magam is része vagyok valaminek. Sok olyan dolgot ismertem meg, amiket még nem értettem meg akkoriban, hosszú évek kellettek ahhoz, hogy megértsem őket. Aztán kezdtek a mozaikok a helyükre kerülni, de még mindig van amit meg kell találni és a helyére illeszteni.

Ma azt kértem elsőnek, hogy a hitemet erősítsék meg. Nagyon sok támadásnak vagyok kitéve, mint ahogyan olyan sokan, s ezek a támadások a hitemet is próbára teszik. Most megerősödtem...

Amikor imádkozunk nem az a lényeg, hogy a szavaink minél magasztosabb legyenek, hanem az a fontos, hogy amit mondunk, azt teljes átéléssel tegyük.

Létezik egyéni és csoportos imádkozás is. Ha csoportosan imádkozunk, akkor  a közös  kérések,energiák felerősítik egymást.

Nagyon sok a negatív energia. Ez ellen mostanában egy régebben is alkalmazott módszert alkalmazok. Imádom a csüngős fülbevalókat. S már 15 évvel ezelőtt is felfigyeltem arra, hogy ha hegyikristály lóg a fülemben, nincs ember és helyzet,ami ki tudna billenteni a nyugalmamból...volt idő, hogy nem  hordtam. most ismét viselem. Biztosan van valami összefüggés a hegyi kristály és sötét erők között, már mint, hogy taszítják egymást, vagy pedig csak védelmez engem. Lehet ezt nyakláncmedálként is viselni, én még a pénztárcámban is szoktam tartani.

Rászoktam, hogy esténként és reggelenként imádkozzam, de nem a katolikus imádságokat, hanem mást.

Itt is egy jó  példa:

"Uram segíts, hogy
halljam, amit hallanom kell,
lássam, amit látnom kell,
mondjam, amit mondanom kell és
tegyem, amit tennem kell!
Segíts kijavítani hibáimat,
bocsásd meg bűneimet és
akadályozd meg, hogy karmikus dolgokba avatkozzam!"