Általában mindent teljes gőzzel csinálok, vagy sehogy...

A képen az új munkahelyem egyik szeglete, a tűzrakó hely. Itt szoktak a tábortüzek lenni.

Két hét után elmondhatom, hogy most sikerült elengedni a másik munkámat, és egyre lekesebben, határozottabban, kíváncsian vetem bele magam az újba. Ahhoz, hogy igazán képben legyek, most már egyre jobban figyelem és bakapcsolódom a szakmai foglalkozásokba is. Nem mintha én kézműves szeretnék lenni, de pl. a batikolást, kenyérlángos sütést én is meg fogom tudni csinálni. Ma  pedingnádból fontam én is. Ez a kis kosárka született fél óra  alatt. Elsőre nem is lett rossz. Kicsit könnyebb, mint decemberben fontam vesszőből.

Holnap pedig egy nagy túrára megyek. Nem tudom,hogyan bírja majd a  lábam a 12 km-t, de remélem, hogy igen. Azért most már edzésben vagyok, hiszen minden nap 1 órát  gyalogolok. A célhoz már én is  vittem három csoportot is, de csak egy sokkal rövidebb távra, és holnap  ismerkedem majd a gyógynövényekkel is.:)

Végre sikerült kapcsolatot teremtenem az új telefonom és a számítógép között. Most tettem a képeket a laptopra, amiket akkor készítettem, amikor együtt volt a kis családom nagyobb része.

A két unokámról nem igazán lehetett jó  képet csinálni, mert olyanok voltak, mint a tűz, a gép meg lassan exponált...

Luca és Hanna

Egy  kis pihi...

Most mi van?

Még szerettem volna idetenni két képet az anyuka nagy lányomról és az apuka nagy fiamról, de nem enged több fotót, pedig  már tömörítettem kicsire, s akkor se... Lehet a blogger hibája,lehet a laptopomé, de az is lehet, hogy jel, hogy  ne tegyem be  ide, lehet, hogy nem akarnák...

No mindegy. A lényeg, hogy az unokákról sikerült.

Szerettem volna gyakrabban blogot írni, ez viszont a nyáron nem igen fog sikerülni, mert az írásra most nem nagyon lesz időm, majd ősszel pótolom...

Remélem, sikerül meglovagolni a júliusi energiákat. Épp az előbb olvastam Schilling Péter tollából:

Ebben a hónapban óriási előrelépést teszel. Minden, amit eddig gondoltál a saját világodról pusztán szűk madár kalitka lesz ahhoz képest, ahogy mostantól látod majd a saját lehetőségeidet. Ha eddig csak éppen hogy szivárogtak hozzád az intuíciók, akkor mostantól erős vízsugárként kapod majd az útmutatást jelentő információt

Készülj fel rá, hogy hirtelen óriási változás következik most be az életedben

Ne ijedj meg egyszerűen állj készen arra, hogy egyik napról a másikra egy következő szintre fogsz repülni. Az első pillanatban talán szédítő és ijesztő lesz a tempó, talán úgy érzed majd, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, azonban  következő percben már a világ legtermészetesebb dolga lesz mindez.

Olyasmit fedezel most fel, aminek a létezéséről eddig halvány fogalmad sem volt.

Innentől kezdve azonban már el sem tudod majd képzelni máshogy az életed. Egy nagyságrendileg kitágult valóságban találod magad, ahol az eddigi teremtő erőd a több ezerszeresére nő. Ügyelj hát a gondolataidra, mert amit kívánsz az egyik percről a másikra a lábaid előtt hever majd.

Készen állsz az ugrásszerű fejlődésre?

Minden ember életében eljön az a pont, amikor nem lehet tovább halogatni a változást. Vannak olyan szakaszai az életednek, amikor elég lassan és apró lépésekben változni, azonban mindig eljön az a pillanat, amikor a változásban nincsen átmenet, hiszen egyik pillanatról a másikra ugrásszerűen kell megtörténnie

A saját életed is ilyen ugrásszerű fejlődési folyamat, aminek vannak kisebb és vannak gyökeres változásokat hozó ugrásai. A Július ebben az évben az ugrásszerű változások időszaka. A Július száma a 14-es, a 14-es szám pedig a dimenzióváltás száma, amikor a tudatosságod egy következő lépcsőfokára léphet.

A Július hónap energiája nem köt veled kompromisszumot

Felveszed a ritmust, vagy maga a ritmus fog magával ragadni téged. Ha tudatosan mész elé a változásnak, akkor felkészült leszel és nincs szükség arra, hogy fájdalmas veszteségek árán tapasztald meg ezt a változást.

Az ugrás szerű fejlődés mindig lemondásokkal jár, ahhoz, hogy ez megtörténhessen magad mögött kell hagynod mindazt, ami az új dimenzióban már nem működőképes többé. Az esetek többségében szinte teljesen meztelenül kell átlépned, magad mögött hagyva a régi életed összes paradigmáját, ami súlyos teherként kapaszkodik a lábadba. (Ez a  nagy igazság, a szó szoros értelmében így van...)

Amikor elérkezik az ugrásszerű fejlődés pillanata már nincs választási lehetőséged

Ez nem szabad akarat kérdése, ha elég bátor vagy hozzá hatalmasat fejlődhetsz, azonban ha nem tudsz időben dönteni hanyatlásnak indul az életed.

Elkezdtem írni a blogot, csak közben letöltöttem a leveleimet is, és épp most olvastam ezt a kis tájékoztatót. Na ennyire nincs véletlenül semmi...