Több témában is írtam már arról az energiáról, ami segíti a mindennapjainkat.

Sok helyen olvastam, tapasztaltam már meg magam is azt a gyógyító energiát, aminek segítségével gyógyultam, változtattam az életemen.

Sok ember született már a Földre, akik közelebbi kapcsolatba kerültek ezzel az energiával, és igyekeztek valamiféle módszert kifejleszteni, aminek segítségével mások is meg tudják ezt tapasztalni.

Még mindenféle beavatásom előtt is működött ez nálam, csak nem voltam ennek tudatában. Amikor a kezemen keresztül úgy is áramlott az energia, hogy még nem volt Reiki  beavatásom, én már akkor is hittem benne. Usui mester is kutatta ezt  az energiát, az ő  révén ismerjük a REiKI energiát, ami valójában szerintem ugyanaz, mint amit mások is tanítanak.

Akik olvasták az írásaimat,amikor még Ibizán írtam, azok tudják, hogy az utamba jött az Omyno  is. S bár akkor még  nem olvastam a  könyvet, kipróbáltam, és akkor az egyszer nagyon éreztem is. Ez az energia akkor megmutatkozott, és megmutatta, hogy haza kell jönnöm Magyarországra... Viszont azzal a módszerrel, bármennyire is hiszek a számok erejében, nekem többé nem működött.

Mióta Magyarországra értem, 2012 októberétől, olyan érzésem volt, mintha elzártak volna mindentől. Nem működött semmi, a kéréseim nem teljesültek, számos gond jött egymás után. Amikor az ember azt gondolja, hogy rosszabb már nem  jöhet, olyankor meg lehet tapasztalni, de bizony van...

2014-ben azonban az egyes  személyes évemben, mert azért a számokat szerintem sosem fogom nélkülözni, hiszen ezeknek köszönhetem, hogy elindultam a spirituális úton, jöttek változások elég rendesen.

Persze a csodák nem úgy történnek, hogy csak ülök és várok, és nem teszek érte semmit. Mert kell tenni, és ez az energia ebben is segít, hogy megmutat egy utat, ami lehet egy cikk, vagy néhány szó,amit valaki mond, segít a döntésben, segít abban, hogy legyen önbizalmunk olyant is megtenni,amire egyébként nem tartjuk magunkat alkalmasnak.

Az én  életem bővelkedik ezekben a csodákban. Számos történést meg is örökítettem a könyveimben. Utólag, ismerve magamat, sokszor gondoltam arra, hogyan voltam képes olyasmire, mégis megtörtént,megtettem.

Erre néhány példa az életemből.

  • Még repülőteret sem láttam, nem hogy közelről repülőgépet, és mégis, nyelvtudás nélkül, pénz nélkül neki vágtam egy utazásnak a Föld másik felére, olyan céllal, aminek bizonytalan volt a kimenetele... Amire nagy szükségem volt, hiszen megtanultam látni  az egészet, nem veszek már el a részletekben...
  • vezetés terén rutint szereztem. Még Bp-re sem mertem felvezetni, aztán megtanultam, még akkor is, ha először háromszor vágtam neki az Erzsébet hídnak. Utána átvezettem 7 országon, vezettem Amerikában is. Mostanság ismét elszoktam a vezetéstől, s  nem is nagyon akarok, viszont a munkámhoz meg kell, így most remélem, hogy hamarosan ismét lesz majd autóm...
  • Amikor Csehorszégban éjfélkor azt éreztem, hogy most aztán eltévedtem, elveszek itt, olyan mélységes nyugalom vett rajtam erőt, és azonnal  tudtam, mit  kell tenni, és visszataláltam a Brno-ba vezető útra.
  • Annyira akartam nyelveken beszélni. Négy angol tanfolyam és 4 év spanyolországi lét, emberek között mozgás, 2 év spanyolországbeli nyelviskola után sem kaptam meg a nyelvtudást... meg kellett  értenem,és el  kellett fogadni, hogy ezt ebben az életben nem adják, magyarul kell boldogulnom. Én én meg is tettem, magyarul is elboldogultam, de azt  is megértettem, hogy igazán boldog csak Magyarországon lehetek... Ahhoz, hogy azonban  ezt megértsem, világot kellett látnom, és erőt, önbizalmat ettől az energiától kaptam hozzá, hogy egy zárt zsákfalu magányából legyen bátorságom, erőm kilépni...
  • Nem gondoltam, hogy én valaha is írni fogok, mégis megtettem... Mindig azt hittem, hogy az a feladatom, hogy a közért tegyek, amit tettem, teszek a mai napig, de egy Angyal tanfolyamon azt kaptam, hogy az információátadás is a feladatom. S ekkor nem is akartam, csak jöttek a lehetőségek...  Pl. a Heves Megyei Hírlap  felkért, hogy legyek a külső tudósítójuk, abban az évben "csak azért is ideológiám alapján' írtam egy szociográfia pályázatot, amivel nyertem is, és abban az évben a MAMI is díjazta egy másik írásomat. Így indultam el az írás útján...
  • stb.

Az energia elérhető mindenki számára. Sok helyen olvastam azt, hogy ez az energia a  régi időkben még mindenki számára  hozzáférhető volt, csak leszoktunk róla, s a mai világunkban nagy a törekvés arra, hogy ez ne is valósuljon meg újra. Ezért történnek a médiában történő agymosások, a szándékos betegségek létrehozása, hogy az emberek függjenek az gyógyszerektől, vagy a pénzügyi helyzetünk instabilizása, a bankokon keresztül. Viszont az is igaz, hogy nem mindenkit sikerül letéríteni arról az útról, hogy  újra  használja  ezt az energiát...

A szlogenem, hogy "Semmi sem történik véletlenül!" ismét az utamba  hozott valamit, vagy inkább valakiket, akik segítségével ismét közelebb kerülhetek ehhez az energiáhooz, amit már meg is tapasztaltam.

Sok tábori élményemet tettem itt közzé, most is írok erről, mert ismét a táborba kerülésemnek köszönhetem, hogy megismerkedtem egy tanítással. A táborban voltak a  Bruno Gröning Baráti Kör tagjai a hétvégén, s engem is megérintett ez a tanítás, és jó volt érezni ezt az energiát, amit a közösségnek köszönhetően sokkal erősebben érezhettem, mint mikor egyedül vagyok.

Számos sikertörténetet hallottam, itt  Magyarországon, akik ennek az energiának a segítségével gyógyultak  meg, melyet az orvostudomány is  úgy igazol,hogy ez a gyógyítás nem jöhetett volna létre az orvosi tudomány jelenlegi állása segítségével.

Én tudom,  hogy működik...

Itt  olvashattok erről:

Bruno Gröning Baráti Kör