Sajnos Kurt Tepperwein: A szellemi törvények c. könyvem is elveszett Ibizán, ami egykor – kb. 20 éven át – a bibliám volt.


Most viszont ha csak az időjárásból indulok ki, a teremtés törvénye nagyon egyértelműen működik.

Nagyon sok ember nehezen viseli a meleget, és kérte az enyhülést, pontosan úgy, amikor meg hideg volt, kérte a meleget. Minél többen kérik, annál jobban teljesülnek a dolgok, csak nyilván ez a nagy ingadozás nem normális valamiért.

Azt sosem titkoltam, hogy én a meleget jobban szeretem és jobban is bírom. Bár az utóbbi 2-3 nap már a Felső-Mátrában is meleg volt, arra azért nem számítottam, hogy ma reggel megint 12 fokra jövök ki. Olyan ködben, hogy az orromig sem láttam, a kocsi is bepárásodott, az ablaktörlő sem bírta, voltak részek, ahol csak rutinból vezettem, be is sikerült menni néhány butykába.  De kellett, hogy farmerben jöjjek és pulóverben, kintre egy kabát is elkelne… Most majd sokan kérik megint a meleget, és megint nagy meleg jön.. de az is benne van ám, hogy még befolyásolják is az időjárást. Nem régen egy cikket olvastam a nano chipekről, amelyek akkorák mint egy homokszem, de sok információt képesek továbbítani… Egyszer írtam, talán tavaly, hogy mikor jöttem át a Mátrán, egy különös valami csillogott az ablaktörlőn, meg is álltam, hogy megnézzem, mi az, de nem volt már ott, mikor kiszálltam a kocsiból… Néha bizony olyan hangokat is hallok, amikre nincs magyarázat…

Az energiák mások már, mint 2012 előtt voltak, így a törvények is jobban működnek.

Kevés az időm mostanában, olvasni is, de azért néhány cikk elém került, amiket olvasva itt is feldolgozok, mert ezek sem voltak véletlenek…  s talán másoknak is hasznosak lesznek.

Ha úgy fogalmazok, hogy mindenben jelet látok, ez már nem pontos, ettől már magasabb szinten vagyok, egyszerűen bármi is jön, igyekszem meglátni benne azt, amire szükségem van és használom valamire.

Volt két cikk, amik még inkább segítettek hová tenni a dolgokat, és megérteni magamat is.

A karmával már sokat foglalkoztam, most pontokba szedve ide én is beteszem a karma 12 törvényét.

1. A nagy törvény

Amint vetsz, úgy aratsz. Ez mindig és mindennel így van, és ez az ok-okozati összefüggés megkerülhetetlen. Ahhoz, hogy boldog legyél, és szeretve legyél neked is tudnod kell szeretned.

2. A teremtés törvénye

Az élet sohasem következik be magától. Ehhez mindig egy külső beavatkozásra is szükség van, általunk. Vedd körbe magad olyan dolgokkal az életedben, amiknek helyt akarsz adni, és te magad is teremthetsz egy újabbat.

3. Az alázat törvénye

Ha valakiben látunk egy negatív tulajdonságot, az nem vonja maga után azt, hogy mi a létezés egy magasabb fokán vagyunk jelen. Sőt, érdemes mindig megbecsülni ezeket az embereket, és megtanulni belőle azt, hogy hogyan ne váljunk hasonlókká.

4. A fejlődés törvénye

Mindig, és folyamatosan fejlődj. A folyamatos túléléshez folyamatos változásra van szükség. Arra, hogy képezd magad mind lelkileg, mint akár testileg is.

5. A felelősség törvénye

Mindig mindenért és mindenkiért részben felelős vagy, akár hajlandó vagy magadnak beismerni, akár nem. A környezeted ugyanis valamilyen tekintetben a belső világod egyfajta leképezése.

6. Az összefüggés törvénye

Még ha jelentéktelennek és értelmetlennek is tűnik egy-két tettünk, mégis valamiféle jelentéssel bír, mert az Univerzumban minden összefüggésben van egymással. Ezt soha ne feledd. Az egymással látszólag nem összefüggő dolgok vannak néha a leginkább kapcsolatban egymással.

7. A koncentráció törvénye

Egy időben nem lehet két dologra gondolni. Sohasem tudunk egyszerre több dologra fókuszálni anélkül, hogy valamelyik dolog megsínylené. Ezt mindig tartsd észben!

8. Nagylelkűség törvénye

Ha valamit igaznak gondolsz, akkor egyszer majd be is kell azt bizonyítanod, a te sajátos módodon. Ez az a pillanat, mikor gyakorlatba kell ültetnünk mindazt, amit tanultunk.

9. Az itt és most törvénye

Nem szabad, hogy állandóan a múlttal foglalkozz, és benne élj! Mindig Tekints a jövőbe, és próbáld meg az előtted álló lehetőségeket nézni, ne a magad mögött hagyott elszalasztott ziccereket.

10. A változás törvénye

A történelem mindaddig megismétli önmagát, ameddig nem tanuljuk meg a leckét. Ez mindig is így volt, és így is lesz. Ha nem jössz rá, mi volt a hibád, mindig el fogod azt követni, mert a karma azt akarja, hogy megtanuld a leckét.

11. A türelem törvénye

Fontos, hogy midig mindenben légy türelmes. A boldogság, vagy az igaz szerelem sem akkor jön, amikor azt a legjobban keresed. Ez csak görcsös elvárásokat szül, és egy állandó boldogtalanság érzést.

12. Az inspiráció törvénye

Fontos hogy tudd, hogy azt kapod, amit adsz. Amit átélsz, az téged tovább formál, és azt idővel beleforgathatod valami másba. Mindenből inspirációt lehet meríteni, csak meg kell találnod a módját.

Forrás: http://avilagtitkai.com/articles/view/a-karma-12-torvenye-ha-ismered-tisztaban-vagy-onmagaddal-es-a-kepessegeiddel

Aki ismer, és nyomon követi az életemet, az láthatja, hogy igyekszem ezek szerint élni. Bármenyi nehézség is jutott osztályrészemül, én mindig mindenből igyekeztem tanulni, s nekem is vannak visszatérő helyzetek, mert nem tanultam meg valamit… S nyilván tudom már és elfogadtam, hogy valamelyik előző életemben tettem olyanokat, ami miatt ebben az életben olyan sok nehézséggel kell megküzdenem.

Akármit csinálok, akármilyen jól, sajnos mindig lesznek, akik ezt akadályozzák, nem akarják. Valahogy nem tudok kiteljesedni egy területen sem, mert mindig lesznek emberek, akik nem engedik… De egyszer csak elérem azt a szintet is, ahol ki tudok teljesedni…

S itt már jöhet is egy másik cikkben olvasott felsorolás, hogy milyen tudatszinten is vagyunk, vagyok. A Reiki tanfolyamaim idején az ingázást tanultuk, és volt egy hasonló megfogalmazású kör, amin az inga megmutatta, hogy hol tartunk ma, kinek mennyi élete van még hátra…Az más és több szint volt... de ez is elég érdekes.

1. A szégyen szintje

Ezen a szinten a neurotikus állapot dominál. A félénkség, a visszahúzódás és a befelé fordulás. Az ilyen ember azt gondolja, az egész világ elítéli őt, paranoiás állapotok léphetnek fel és hallucinációk. A szégyenalapú egyén általában maximalizmussal és merevséggel próbálja kompenzálni kiszorítottságának érzését, erkölcsi szélsőségeket, kegyetlenséget tanúsítva.

2. A bűntudat szintje

Ezen a szinten az embert vagy befolyásolják és büntetik, vagy pedig ő manipulál és büntet. Kifejezetten foglalkoztatja a bűn gondolata, cselekedeteit a bűntudat vezérli, amelyet másokra is próbál kivetíteni.

3. A fásultság szintje

Ezen a szinten a kétségbeesés és reménytelenség uralja az érzéseket. Az élet értelmetlennek tűnik, ahogy a jövő is. Az embert az általános tehetetlenség érzése tölti el. Függ másoktól, az emberek olyan áldozatként tekintenek rá, akinek megmentésre van szüksége.

4. A bánat szintje

Ezen a szinten a tartós melankólia dominál, az elvesztett dolgok miatti szomorúság. Aki ezen a szinten van, folyton bánatot lát maga körül, az életkörülményeket és magát az életet búsan szemléli. Azt érzi, hogy semmi sem pótolhatja az elveszített dolgokat.

5. A félelem szintje

A félelem gátat szab a személyes fejlődésnek és gátlásokhoz vezet. Az ember ekkor olyan erős vezetőktől várja a megoldást, akiknek sikerült már legyőzni félelmeiket, tőlük várja, hogy kiemeljék őt a kétségbeesés bugyraiból, hogy felszabadítsák önnön rabszolgaságából.

6. A vágyakozás szintje

Az, ha vágyunk valamire, számos humanitárius tevékenységben való részvételre ösztönözhet. Sok mindenre vágyhatunk – anyagi javakra, díjakra, elismerésre –, amelyek érdekében hajlandóak vagyunk erőfeszítéseket tenni. A vágy azonban a függőség szintje is ugyanakkor: az alkohol, cigaretta, étel utáni vágy. Ez a felhalmozás és kapzsiság szintje. Amiért nem működik: mert egy vágy kielégítése után egy újabb következik, aminek újból eleget kell tenni. Ilyen alapon az egyre nagyobb összegek, értékek begyűjtésének rabjává lehet válni.

7. A harag szintje

A vágyakozás frusztrációhoz vezet, ami utána haraggá válhat. Ez később romboló vagy építő jellegű tettekhez is vezethet, az egyenlőtlenség és igazságtalanság által kiváltott harag ugyanis számos társadalomformáló tevékenységhez és mozgalomhoz vezetett. A harag vezethet függetlenséghez is, de rosszabbra is fordulhat: könnyen átalakulhat utálattá, ami az élet minden területén maró hatású.

8. A büszkeség szintje

Ezt a szintet akkor érjük el, amikor tekintélyre teszünk szert a foglalkozásunk kapcsán. Ez az a szint, ahová az emberek többsége el szeretne érni. A büszkeség itt szépnek tűnhet – igen ám, de csak előző szintekhez viszonyítva. A társadalomban a büszkeség jó erénynek számít, de ennek ellenére igen sérülékeny, mert külső tényezőktől függ. Ha ezek a külső tényezők többé már nem járulnak hozzá a büszkeség kialakításához, akkor könnyedén visszaeshetünk az előző tudatszintekre. A büszkeség árnyékos oldala az arrogancia és a „keretbe nem illő” dolgok megtagadása, ami gátat szab a személyes fejlődésnek.

9. A bátorság szintje

Ezen a szinten lesz az ember igazán erős. Elkezd felfedezni és megtapasztalni új dolgokat, amit pedig tesz, az motiválja és inspirálja őt. A bátorság energiát ad az új dolgok tanulására, de a fejlődés és a tanulás már nem bizonyulnak annyira nagy feladatnak. A bátorság erőt ad a növekedéshez és ahhoz, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, még ha azok továbbra is ott vannak.

10. A pártatlanság szintje

Aki ezen a szinten van, már nem lát mindent fekete-fehérben. Már nem tekint mindenre olyan mereven, rugalmasabb és nem bocsátkozik általános ítélkezésbe. Ha nem az elképzelése szerint alakulnak a dolgai, akkor nem érzi magát leigázva, megrémülve vagy feszélyezve. A pártatlan ember könnyedén tesz olyan kijelentést, hogy „ha nem kapom meg ezt a dolgot, akkor majd megkapok mást.” Ezen a szinten már nem annyira megfélemlíthető, mivel tisztában van erejével. Nem próbál semmit bizonyítani, nem foglalkoztatják a konfliktusok vagy a versengés, nem próbálja befolyásolni mások viselkedését. Ez már érzelmi stabilitás szintje.

11. A hajlandóság szinte

Ezen a szinten tapasztalható meg a leggyorsabb fejlődés. A hajlandóság szintjén az embernek sikerül túltenni magát az élete problémáin és kész száz százalékban részt venni az ÉLETBEN. Innentől válik igazán barátságossá és a siker szinte automatikusan jelentkezik életében. Bármilyen tisztségben hajlandó dolgozni, ha szükséges, és nem érzi magát alávalóbbnak, ha alacsonyabb beosztásban van. Empatikusabb mások igényeivel szemben, szívesen segít másokon és hozzájárul a társadalmi jóléthez.

12. Az elfogadás szintje

Ezen a szinten a boldogságot már nem a külső dolgoktól várjuk. Rájövünk, hogy nem azok a dolgok tesznek boldoggá, amelyek rajtunk kívül állnak. A szeretetet már nem felajánljuk vagy elvesszük, hanem belülről érezzük. Az elfogadás emberének élete aktív, rejtett szándékoktól mentes. Nem él már a „mi a jó?” és „mi a rossz?” keretei között, hanem reális problémákat old meg. Nem riasztja el a nehéz munka, sőt, ez örömmel tölti el. Nem diszkriminál és toleránsan elfogadja a dolgokat. A hosszú távú célkitűzések fontosabbá válnak számára a rövidtávúaknál.

13. Az ésszerűség szintje

A tudomány, a racionalitás szintje. A Nobel-díjasok szintje. Az ésszerűség viszont, mint belső erény, önmagában nem vezet közelebb az igazság megismeréséhez. A racionalitás a mai technológiai világban elengedhetetlen, ám ugyanakkor komoly akadályt is képez a magasabb tudatszintekre való jutás előtt, ha nem vagyunk képesek túltekinteni fölötte.

14. A szeretet szintje

A társadalomban a szeretet általában a következő dolgok egyvelegét jelenti: fizikai vonzalom, birtoklás, kontroll, függőség, erotika és újdonság. Alapjában véve ezek a dolgok mind haragot és függőséget rejtenek azon személy vagy dolog iránt, amit szeretünk. Az igazi szeretet viszont a feltétlen, változatlan, tartós szeretet. Nem hullámzik, mert nem befolyásolja semmilyen külső tényező. Az igazi szeretet igazából a világgal való kapcsolattartás módja: megbocsájtani, gondoskodni és elviselni. Ebben áll a szeretet szintje.

15. Az öröm szintje

Ez a gyógyulás, az együttérzés, a spiritualitás szintje. Az a szint, amikor képesek vagyunk megőrizni pozitív hozzáállásunkat, bármilyen nagy baj is érjen az életben.

16. A béke szintje

Ezen a szinten minden eleven és energiát sugároz. A történelem nagy spirituális tanítóinak szintje. Az a szint, ahol a formális vallást a tiszta spiritualitás váltja fel, ezzel feleslegessé téve azt.

17. A megvilágosodás szintje

Az emberi tudat legmagasabb szintje, ahol az emberség az istenséggel keveredik. Nagyon ritka. Krishna, Buddha és Jézus voltak ezen a szinten. Csupán a megvilágosodás szintjén levő személyek gondolata is növeli a tudatszintet. Ez az a szint, amikor az emberi lét az Univerzummal azonosul. Egyik tudatszintről a másikra emelkedni igen nehéz, sok esetben egy egész élet sem elég hozzá, viszont egy ilyen változás az életben mindent radikálisan megváltoztat. Bátorság kell ahhoz, hogy tudatosan dolgozzunk ezen. Amikor időlegesen felsőbb szinteket tapasztalunk meg, akkor láthatjuk, hogy hová kell elérnünk, hogy hol van a következő lépcsőfok. Egyik szint sem helyesebb vagy hibásabb a másiknál, próbáljunk inkább kihívásként tekinteni ezekre.

Forrás: http://harmadikszem.hu/olyan-az-eleted-amilyen-tudatszinten-vagy-nezd-meg-te-milyen-szinten-vagy/#text-3-1

Én a 9-15 között mozgok, mert még nem teljesen tiszta minden, a bátorságon, pártatlanságon, hajlandóságon. elfogadáson már túl vagyok, csak azért említem, mert én az utóbbi néhány évben sok szintet ugrottam egymás után. Az ésszerűsségen még ingadozom, mert bármennyire is vagyok már spirituális, elég racionális az elmém még mindig, s ezen nehéz túljutni…  Viszont belekóstoltam már a szeretet és öröm szintjébe is, de még nem igazán stabil… kell még mit fejlődni.

S volt még egy cikk, ami azért is érdekes, mert ezt is személyesen tudom bizonyítani, hogy ebben bizony van valami…

Bal kézre kell kötni egy piros zsineget, és védve leszünk sok mindentől. Nekem az első ilyet egy indiai maharadzsa kötötte a kezemre még 2003-ban, azóta már többen is. S ha valaki, aki közel áll hozzánk és szeret minket, köti fel, akkor még inkább igaz ez a védelem. De nem mindegy, hogyan. A cikkben olvashatjátok:

http://www.tudasfaja.com/tegy-egy-voros-fonalat-a-bal-csuklodra-ugy-mukodik-mint-a-modern-orvostudomany-vakcinai/

Nekem most is van a bal kezemen ilyen. Biztosan sokan nem értik miért. Ezért. Az utolsó már lassan fél éve bírja, ami már kész csoda… De nem szakadt le még a kezemről… S olyan ember kötötte rá, aki nagyon fontos nekem, és mindig is éreztem a védelmét… Köszönöm neki.

Azóta számos nehéz helyzetet éltem meg, lehetett baleset helyzet, emberek áskálódása, bántása, stb. Valahogy mindig kijöttem mindenből…. Nagyon jó érzés, hálásnak lenni, s ezt valóban meg kell élni, nyilván  is kell mondani… de ha nem, a másik akkor is megérzi.

Most, hogy újra olvastam ennyi mindent egyben, ami nem volt véletlen, magam is elgondolkodtam, hogy vannak még olyan érzések, tapasztalatok, tanultak, amiket nem árt néha újra átismételni.

Ma reggel egy régi (asztrológus) barátom szembesített valamivel, és fogalmazta meg, hogy csak akkor tudok kiteljesedni, ha……

Ez is benne van az életem lehetőségei között, rajtam múlik, élek-e majd vele… mivel ezt már mások is mondták, azt hiszem, ideje elgondolkodni rajta. Nem írom ki ide, hogy mi lenne az, mert előbb nekem kell ezt megemészteni… :-) :-)