Nemrégiben megrendeltem 11 számmisztikai elemzést Schilling Pétertől. Nem mondom, hogy minden általa leírt dologgal egyetértek, sőt, sok mindennel nem, de mégis vannak olyan szövegek, amikkel maximálisan, és vannak, amelyek néhány dolog újragondolásásra késztetnek. Több mint 20 éve készítettem életem első számmísztikai elemzését, ami elindított a spirituális fejlődésem útján. Nyilván ebben sem mélyültem olyan mélyen, hogy ez lett volna az utam, mint pl. S. Péternek, de fontos mérföldkő volt az önismeretemhez.

Kemény hetem volt, intenzív tanfolyam és vizsga Miskolcon hétfőtől péntekig. Szombaton pedig unokás nap, napközben Luca és Máté, este pedig Hanna és Eszter. Ma, vasárnap mennem kellett volna dolgozni a Mátrába, de katasztrófavédelmi gyakorlat miatt nem tudtam megközelíteni, így kaptam egy kényszer szabad napot, ami rám is illett.

Igyekeztem pihenni és magamat kényeztetni egy kicsit, s persze sok mindenen gondolkodtam is.

Olyan lehetőséget kaptam egy miskolci ismerősömtől, amit talán kevesen. Befogadott három éjszakára, sőt reggel a képzés helyére szállított, este pedig felvett hazafelé menet. Ilyenkor rosszul érezzük magunkat, én is, mert azt nevelték belénk, hogy ha kapunk valamit, azt vissza kell szolgálni. Most azonban azt a választ kaptam, amit én is mondtam nem olyan régen két embernek is. "Meg kell tanulni elfogadni!"

Amikor adunk valamit, akkor azt vissza is kapjuk, csak nem attól, hanem mástól, és ezt a mai világban valóban meg kell tanulni elfogadni.

Vissztatérve a számmisztikai elemzésre, még koránt sem sikerült végig elolvasnom, viszont kiemelek néhány dolgot.

Ismerd meg és vállald fel önmagad!

Milyen nagy igazság van ebben, mert útkeresőként valóban ez a legfontosabb feladatunk. S az is igaz, hogy nem szabad az egyéniségünket feladni senki kedvéért. Aki nem tud elfogadni bennünket, olyannak, amilyenek vagyunk, akkor azzal nincs dolgunk.

Mit is jelent jobb embernek lenni?

- az egoizmus nyelvén azt jelenti, hogy jobban megfelelni az elvárásnak, egy szerepnek.

Valahol olvastam, hogy bizonyos dolgoknak a ragozott formában történő kívánsága sajnos nem azt a vágyteljesülést hozza el, amiben reménykedünk. Pl. Jobb évet kívánunk, jobb emberré akarunk válni? stb. A szebb, jobb, okosabb, boldogabb, örömtelibb.... stb. szavak nem azt hozzák el rezgésükkel, amit szeretnénk. S ebben van valami. Én az utóbbi 5 évben nem használom így ezeket a szavakat, mint a "nem" szót is csak ritkán...

Az elemzés most azzal szembesített,  hogy máshogy látom magam, mint ahogy a külvilág lát, amit valahol tudtam is, de mégis bennem volt, s talán még ma is van, hogy megfeleljek bizonyos elvárásoknak. S megértettem, hogy nem kell az egyéniségemet feladni ahhoz, hogy elfogadjanak, mert nem lennék "jobb" azáltal, ha másoknak igyekeznék megfelelni.

Én igyekszem jó ember lenni és maradni. s kiragadok most néhány dolgot az elemzésből is.

A 11-es szám elég rendesen jelen van az életemben, hiszen a teljes születési dátumom, a hónap és a nap száma is 11. S ez a szám a szenvedély száma, ami nagyon igaz rám, hiszen mindent szenvedélyből teszek, tettem életem során. Ez egy olyan erős energia, amit nem könnyű kezelni, de talán megértik néhányan, akik kívülről látnak, hogy miért teszek annyi mindent, miért próbálok ki folyton új dolgokat, és miért tartok lépést a változásokkal.

Ez az életutam, ezeket az energiákat meg kell tanulnom megélni, megfelelőan akalmazni.

Az élet ez által tanít, s bár az utóbbi időben kicsit hanyagoltam a spirituális tanulásomat, az élet attól még tette a dolgát rendesen. Vagyis nem szükséges már annyi könyvet elolvasnom, előadásokra, különböző képzésekre járnom, mint tettem 1994-2008 között. Azóta másképp jelennek meg már az életemben a különböző tanítások. Most az is feladatom, hogy azoknak teremtsek lehetőséget, akik szeretnék átadni a tudásukat, és azoknak is, akik szeretnének többet tudni az élet, spiritualitás, stb. dolgairól. A spirituális köröm következő találkozója, ahová szerettel várunk minden érdeklődőt.


"Kreatív energiákkal rendelkezel, melyek elsöprő erővel változtatják meg a régi rendszereket. Igazi reformer vagy, újító, aki mindig a haladás, az átalakulás mellett teszi le a voksát. Nem félsz az ismeretlentől, képes vagy szabadon az újat választani. Tele vagy eredeti gondolatokkal, magas rezgésű energiákkal, melyek feszültségeket is okoznak benned. Kemény munka árán tudod csak felébreszteni magadban a géniuszt."

Bizony ez tényleg így van, elég nehéz ez az életút, főleg, hogy még nőnek is születtem, bezárva egy pici testbe.

Mit jelent a szenvedély energiája a munkámban?

Fontos, hogy teret engedjek ezeknek a hatalmas energiáknak, csak szenvedélyből tudok tényleg kiválót alkotni, s valóban olyan teljesítményre vagyok képes, amire nem mindenki. Ez az energia azt is hozza, hogy lelkesítek másokat is, nem csak én lelkesedem, s ez által többen állnak mögém.

Ez is igaz, hiszen életem fontos része a közösségek létrehozása, és az is igaz, hogy akkor működnek igazán jól, ha "lelke" vagyok egy csoportnak. Amikből kiszálltam, azok fel is bomlottak... Szerintem ezt még 80 évesen is csinálom majd, ha még élek...

A legutóbbi közösségem:

Tegyünk Parád Kincseiért

Mit jelent ez a párkapcsolatnál?

Hú, ezt még a kapott jellemzés sem tudta megfelelően megfogalmazni, s mivel sok minden általános szöveg, nem is ül rám. Az biztos, hogy erős egyéniség vagyok, az a tűzről pattant fajta, sok energiával, akit nem igen elégítene ki az, hogy csak a tűzhely mellett sündörögjek, meg tévét nézzek. Nekem nyüzsögni kell, s ha ennek az energiának nem teremtem meg a lehetőségeket, akkor az felemésztene. Még Ibizán is megtaláltam erre a lehetőséget. Megcsináltam spanyolul egy önkéntes tanfolyamot, bekerültem egy Reikis közösségbe, és hetente önkéntesen jártam Reikizni kórházakba, idősotthonokba... S ha nem kellett volna hazajönnöm, biztos, hogy ezen a téren beindult volna még több minden...

Szóval fogalmam sincs, van-e olyan férfi, aki ezt tolerálná, esetleg lépést tartana velem?

Az éjjel fél 2 körül értem haza a gyerekvigyázásból. Tovább akartam ma aludni, azonban hajnal felé olyan álmom volt, amit ha leírtam volna biztos lett volna megint két oldal, és lehetett volna akár egy novella is belőle. S felriadva is sokáig a hatása alatt voltam.

A lényege az volt, hogy egy férfit álmodtam meg, aki belsőre és külsőre is nagyon bejött nekem, azonban az a pasi egy 20 évvel fiatalabb nőbe lett szerelmes. Én szokás szerint a magam boldogsága elé helyeztem a másét, és igyekeztem örülni annak, hogy ő legyen boldog. Az álomban kiderült, hogy a férfi rákos, s persze a fiatal lány azonnal le is pattant mellőle. Utunk újra keresztezte egymást, azonban én már csak barátként tudtam iránta érezni, és bár elszállt az álom, az maradt meg még bennem, hogy energetizáltam, de bármennyire akartam iránta többet érezni, már nem ment.

Ez van az életben is, nincs a férfiaknak második esélye... Mindenesetre az álom azt hiszem egy figyelmeztetés volt most, hiszen áprilisban ismét párkeresésbe fogtam, de már nem igen látom értelmét... Ha még jönne az utamba valaki... nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni...

Milyennek lát a külvilág és én milyennek látom magamat?

Ezt beidézem.

" Hatalmat, sikert, érvényesülést, szervezőkészséget és emberies eszméket testesítesz meg a világ számára. Mindezek benned vannak és mindemellett a képességed is megvan ahhoz, hogy pénzt és társadalmi pozíciót szerezz magadnak. Szinte keresed a konfliktusokat, mert szeretsz megküzdeni az igazadért, a tulajdonodért.

Rendeltetésed az, hogy abból, ami neked jutott azoknak is adj, akiknek kevesebb jut. Vállalj vezető szerepet különféle jótékony célú, emberbaráti vagy vallási szervezetek valamelyikében."

Ambíciózusnak látnak, akinek értékrendje van és mindig ragaszkodik az igazsághoz, kiállok a dolgokért és meg is védem magam.  Ez az emberekben kelthet irigységet, féltékenységet, együttérzést - akik átlátják, hogy ez milyen nehéz életút -, közömbösséget, közönyt, esetleg örömöt is.

Nyilván megélek sikereket, kudarcokat, támadásokat, nehézségeket és igazi szabadság érzést is, de ez mindenkinél így van. Az egyszer fenn és lenn mindig váltja egymást, különben felborulna az egyensúly.

S a baj ott van, hogy én meg nem látom magam ilyen sikeres, ambíciózus embernek... Szóval van még mit fejlődnöm az önismeret terén..

Folyamatosan tágítod a határaidat.

Szabad akaratodból léphetsz ki a korlátok közül!

Az van, hogy sosem szerettem a nevem, nyilván ennek megvannak az egyéb okai is, s abban egyetértek az elemzéssel, hogy ebben az esetben az egyén gyökértelennek érzi magát. Én is.

A biztonságos stabil hátteret nem ismerem, mert mindig csak magamra számíthattam igazán.

Az elemzéssel sok mindenben nem értek egyet, hiszen nem vette figyelembe, hogy volt már egy asszony nevem is, amivel sokat fejlődtem... s azt sem vette figyelembe, hogy a Magdolna helyett sokkal jobban szeretem a Magdit, mint becenév, s azt sem, hogy felvett írói nevem és becenevem is van. Nyilván ezeket már a számmisztikának megfelelően magam választottam anno.

Amikor leadtam 2006-ban az asszonynevemet, szó szerint azt mondtam, hogy a születési nevemmel kell fejlődnöm.

Most kiemelek egy betűt, ami benne van a Magdolnában, de a Belicosa-ban is.

"O"

"Az O betű energiája folyamatosan arra késztet téged, hogy tágítsd a határaidat, hogy szabadulj meg azoktól a láncoktól az életedben, amik fogva tartanak téged."

Az O betű a 15 szám szimbóluma. A mérgezett alma, ami azt jelenti, hogy az életedben eljött a pillanat, amikor meg kell vizsgálnod, hogy az a tudásanyag, amivel rendelkezel, azok a lehetőségek, amiket magadnak kiválasztottál és azok az élethelyzetek, amikben az életedet éled, valóban a fejlődésedet szolgálják-e, vagy esetleg már pont ezek akadályozzák meg, hogy az életed útján tovább haladhass.

Ezek a korlátozó tényezők lehetnek emberi kapcsolatok, vállalt feladatok, magadévá tett eszmék, amik rabjukká tettek téged, és ahelyett, hogy segítenének az utadon, korlátoznak téged. Sokszor rendkívül vonzó formában vannak jelen az életedben, ez miatt szinte fel sem tűnnek számodra. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, minden rendben van körülötted, valami mégis megmérgezi az életedet."

Először is el kellene fogadnom a Magdolna változatot is, de nem szeretem, ha így szólítanak. Már pedig, addig ezzel a területtel is gondom lesz, ameddig ezen túl nem leszek. Valóban érdemes ilyenkor megvizsgálni, hogy melyik az az élethelyzet, amit szívesen viselek ugyan, de nem visz előbbre, sőt, lekorlátoz.

Nagyon sokat dolgoztam például azon, hogy a bodonyi házam elkeljen, de ez a kérésem nem teljesült eddig. Hiába engedtem el, hiába fogadtam el, hogy elbukom életem egyik fő befektetését, munkám eredményét, ma már ez sem érdekel, csak ki tudnék szállni a 22-es csapdájából. Mert addig nem tudok továbblépni. Tudom, hogy lesz majd újra egy kis lakásom valahol... azonban előbb ennek a dolognak kell megoldódnia.

Figyelek a lehetőségekre és élek is velük. Ezért van most az, hogy az egyik munkám megszűnik novemberben, de önkéntesen viszem tovább. Viszont ahhoz, hogy meg tudjak élni, más munkát is vállalnom kell. Így kellett most ez a tanfolyam, hogy egy új munkába tudjak fogni általa, és már volt egy másik tanfolyam és vizsgám is, amit még újabbak követnek majd, hogy egy negyedik munkába is bele tudjak kezdeni. S teszem ezt 57 évesen. Melyik lesz majd az a lehetőség, amelyik meghozza azt a biztonságot, örömöt, pozíciót, amire szükségem van, majd elválik.

Hasonló hetek várnak rám, így az írásra jut most a legkevesebb idő, most eleget írtam egy ideig... :)

Köszönöm, hogy elolvastáok. :)

A következő klipnek nincs köze a bejegyzéshez, csupán ezt a dalt hallgattam épp most... egyik kedvenc, még az egyik csengő hangom is...