Nekem új év kezdődött november 30-án.

Ez a bejegyzés még egy kicsit számmisztikás, de most ez kívánkozik ki.

Véget ért a 4-es személyes évem november 29-én. Erről ezt írtam tavaly.

http://lenabelicosa.blogger.hu/2016/12/29/a-merleg-nyelve

Most pedig az 5-ös személyes évem kezdődött, melyből 11 hónap 2018-ra esik, mely a teremtés éve lesz.

A 4-es személyes évemben még a korábbi évnél is többet dolgoztam. s úgy néz ki, hogy ezt még tovább kell növelnem.

Az 5-ös személyes év a váratlan fordulatokról szól. Nem kell hosszú távú terveket készíteni, hagyni kell, hogy az élet mutassa meg a napokban, hogy merre menjek. S tényleg ezt teszem.

NE KÖSD LE MAGAD EGY HELYRE

Áll az előrejelzésben. Nagy mozgásigényem lesz, eddig is volt... de hogy még ezt is űberelni fogom.. nézek elébe. :)

Azt írják, hogy most élvezni fogom az életet, mindent, amit látok, hallok, szagolok, ízlelek, megérintek. De jó lesz akkor...

Folyamatosan kértem, kérem a lehetőségeket, és ezek valóban olyan iramban indultak be minden téren, hogy kemény munka lesz, mindegyiket kipróbálni, megtanulni, megtapasztalni, s majd kiválasztani azt, ami tényleg az utam lesz.

Hogyan hat az év energiája a munkádra és az anyagi körülményeidre?

A munkádban is nagy változásokra számíthatsz. Ha nem szereted a munkád, akkor most nagy változás állhat be az életedbe, de mindenképpen hagynod kell, hogy ezt az élet hozza el, ne akard kierőszakolni. Ha már megtaláltad a helyed, akkor ez az időszak különösen mozgalmas lesz számodra. Ne lepődj meg, ha teljesen új feladatokkal és kihívásokkal nézel szembe.    -  HAJRÁ!!!

Hogyan hat a párkapcsolatomra?

Mivel magad is igényled az intenzív változást most, ezért magától értetődő, hogy a kapcsolatodra is hatással lesz. Mivel a szokottnál sokkal változékonyabb lehetsz most, ezért a társadból is meglepő dolgokat tudsz kihozni. Ha magányos vagy, akkor itt az ideje, hogy kinyílj, mert az élet most meglepetéseket tartogat neked.

Akkor itt is HAJRÁ.

A 2018 -as év száma a 11. Az előző blogomat folytatva, sejtem mire számíthatok...

"A 11 az Erő szimbóluma. Az Erő abból ered, hogy a saját energiáid összekapcsolódnak és együttműködnek az Univerzumból feléd áramló energiákkal. Ez az együttműködés az univerzális összhang. Ez hozza létre a szinkronicitásokat, vagyis azokat a csodálatos eseményeket, amik lehetővé teszik, hogy az életed ötrénései téged szolgáljanak. Semmi sem történik véletlenül. Minden esemény az energiák találkozásával akkor jön létre, amikor szükséged van rá a tapasztalataid megszerzéséhez. Az Erő abból ered, hogy elfogadod az energiák együttműködését, és megérted, hogy mindez a te érdekeidet szolgálja.

A november ismét hozott egy szembesülést. Megértettem, elfogadtam, hogy az írás időszaka is lejárt az életemben. Tavaly decemberben is meghirdettem egy játékot itt a blogomban, ahol egy könyvem volt a nyeremény. Senki sem jelentkezett.

Idén ismét meghirdettem, megosztottam FB oldalam mellett csoportokban is. 1600 ismerősöm közül 2 ember  vette a fáradtságot, olvasta el a blogbejegyzéseimet, és küldte el a megfejtéseket. Az tény, hogy már nem érték a könyv, még ingyen sem. Az emberek egyre kevésbé olvasnak, s az én könyvem pedig nem érdekel senkit. Így nem is írok többet. Van még kettő, ami kiadásra vár, de ki sem adom, mert nincs értelme.

Biztosan lennének, akiket érdekelne, de azokhoz meg nem jut el...

Úgy döntöttem, hogy a két beküldőnek adok a könyvemből 1-1 példányt. Nem sorsolok, hanem mind a ketten megkapják ingyen, házhoz küldve.

A nyertesek:

Pete Lászlóné Eger

A másik nyertes kérte, hogy neve és lakhelye ne legyen nyilvános.

Köszönöm, hogy részt vettetek a játékban. Pontos címet kérek, és postázom is Az éjszaka örvényében c. könyvem 1-1 példányát.

A december is elég húzós lesz, remélem, még tudok legalább 1-2 bejegyzést majd írni ide.