Az a gondolat jár az eszemben már vagy két hete, hogy valóban létezik-e aranyközépút?

Egész életemet áthatototta a dualitás, ha valaki átélte, átérezte a kettősséget, azok egyike biztos én vagyok.

Mindig kerestem a középutat a szélsőségek között. Ez azzal is járt, hogy nem igazán álltam be egyik vagy másik oldalhoz, mentem a magam útján. S ez volt az élet minden területén.

A mostani világban, főleg a jelenlegi magyar "demokráciában", "áldemokráciában", vagy nem is tudom minek nevezzem, egyre inkább azt érzem, hogy az emberek nem hiszik el, hogy létezik még egy középút. Ha valaki nem áll be egyik vagy másik oldalra, azt egyszerűen nem hiszik el, nem fogadják el, előítéletekkel vannak iránta.

A politikában pedig pláne. Emlékszem, hogy a rendszerváltás után minden párt megkeresett és agitált, hogy lépjek be hozzájuk. Akkoriban is aktív ember voltam, ami biztos, hogy jól jött volna mindenhol, de én akkor is megmaradtam civilnek. Évekig ezt azért el is fogadták. Most már az van, hogy a politika mindenbe beleszól. Ha az ember nem kötelezi el magát valamelyik oldal mellett, akkor nagyon nehéz az útja, még a magánéletében is.

Pontosan átlátom a médiák hatását az emberekre, hogyan vezetik félre őket, s sajnos azt is látom, hogy az emberek mégis elhiszik a hamis információk zömét.

Azt is látom, amit a gyógyszeripar tesz. Hogyan lett "beteg" az emberek zömet. s hogyan lett beteg egy egész társadalom...

Amikor elindul egy mestereségesen generált vírus, megnő a győgyszerekből származó bevétel, az emberek meg tüenetket kezelnek, s még betegebbek lesznek.

Ezt most én is tapasztalom elég rendesen. Január eleje óta már megint visszaestem ebbe a nyavajába. Egyszerűen nem lehet belőle kikeveredni. Én gyógyszert nem szedek, ha szednék, lehet, hogy tünetmentesebb lennék, de a gyógyszerekkel mindig hadilábon álltam. Most viszont nem használnak a házi praktikák sem, s az a baj, hogy anyumat is fertőzöm. Ma már azt mondta, hogy el vagyunk átkozva... Ez nem igazán így van, de elgondolkodató, hogy miért gyengült le ennyire a szervezetem, hogy nem tudok kimászni ezekből a légúti bajokból.

Mielőtt Ibizára mentem, ugyanígy voltam. Minden hónapban benne voltam. S mikor kiköltöztem a szigetre, mintha elvágták volna, egysezr sem kapott el ez a nyavaja. Most ismét...

A középút nem azonos a kompromisszum elvével. Bár azzal éltem életem solrán elég sokat, de sosem volt tartós...

Spirituálisan is ez van. Sok mindennel foglalkoztam, de sosem mentem el egyik irányban sem, kivettem mindenből azt, ami igazán fontos volt a számomra, főleg a fejlődésemhez.

Vajon kell-e valamelyik oldalhoz tartozni? ez talán nemcsak elvi kérdés.

Most, hogy betegen pötyögök, végre írok valamit, mert valahogy az írás nem megy ebben az évben, sőt... Hetekig nem tudtam bleépni a blogomba sem, nem hogy írni tudtam volna. Talán ez is valami jel... Most nem az írás van az első helyen, de a barátom szerint még majd fogok írni, kicsit később....

A héten sok olyan dolog is történt velem, amire nem nagyon van magyarázat és már súrolja a paranormális határát. Vagy valóban olyan energiák vannak, amik között ingadozok, vagy esetleg valaki vagy valami beavatkozik a dolgok menetébe.

Biztosan volt már más is úgy, hogy eltűnnek a zoknik párjai.

Több fős családban ez gyakori. Nekem viszont csak 4 pár zoknim volt pl. a legutóbbi mosáskor, s határozottan emlékszem, mikor betettem a mosógépbe, mivel akkor húztam le a lábamról. Mikor kimosott a gép, az egyiknek eltűnt a párja. Átforgattam a dobot, kiráztam minden ruhadarabot, hogy talán közé került. Sehol nem volt. Nem ejtettem el, nem láttam sehol. MÁsnap reggel pedig a szárító mellett volt a földön. Nem tudok rá magyarázatot, mert hogy előző nap nem láttam ott, az biztos.

A héten egy blézer volt rajtam két nap is, aminek a két ujján lvő gomboknál egyszerre engedte el a cérna. 8 db gombról van szóü, mintha elvágták volna a cérnákat. fél óra alatt két gomb is leesett, szerencsére meglettek, és fel tudtam erősíteni. Előző este még mind stablil volt, másnap pedig mindegyiknél elvágódott a cérna. Erre sem tudok magyarázatot.

Vagy ott van a http://paraditurizmus.5mp.eu ingyenes honlap. Az elmúlt néhány napban nem lehetett használni, mert egy reklám volt rajta, amit nem lehetett bezárni, ha fél óra múlva sikerült, az aloldalakat megnyitva, mindenféle reklám és más oldal jött be. Azaz használhatatlanná vált, és bizony dühös lettem, mert nagy munkát tettem abba az oldalba. Írtam a szolgáltatónak is, akik visszejeleztek, hogy megoldották a problémát. Állíltólag én helyeztem el a honlapon valamit, ami ezt okozta. Csakhogy én október óta be sem léptem a szerkesztő felületre. Vajon valaki be tudott jutni, vagy megint fura megmagyarázhatatlan dolgok...

Vagy a héten jártam az egri TESCO-ban. Nem sűrűn fordulok meg, de most egy nagyobb bevásárlást végeztem, és adni akartam a klub kártyámat, amire még csak egyszer került pont. valamikor tavaly. A pénztáros hölgy valamiért azt mondta, hogy már késő, pedig még nem is fizettem...

Visszatérve az írásra. Lenne két könyvem, amit ki lehetne adni, de valahogy most nem érdekel...