Az élet pörög, én meg pörgök vele, ami nem is baj, de néha kell egy kis pihenő.

Ma én is megálljt parancsoltam magamnak. Minden munkámat, tennivalómat, szervezésemet félretettem, elengedtem, s azt mondtam, ma délután pihenek.

Olyan fáradt voltam, hogy délután közel 3 órát aludtam, amire talán még nem is volt példa, hiszen köztudott, hogy nappal nem tudok aludni. Valóban ki voltam már merülve, meg túl sok a teher is rajtam.


Ebben az alvási peridódusban álmodtam is. Az álom Ibizára vitt... most nem vagyok ott, de valami hasonló szituációt éltem, élek meg. S igen, honvágyam lett Ibiza után, most nagyon szívesen sétálnék bizonyos helyeken újra...

Talán vannak, akik emlékeznek erre az írásomra.

Amikor az üresség érzése megérint

Biztos azt sem véletlen, hogy éppen 7 évvel később az álom után ez jutott eszembe. Ugyanis ezt 2011. május 11-én írtam. (A 7-ről is sokat írtam már itt.)

Valami nagy ürersség van most bennem ismét. De most valamiért nem kívánkozok emberek közelébe. Pedig nekem az lételemem... Néha valóban kell egy kis elcsendesülés.

Azzal ébredtem fel, hogy írnom kell. S mivel másra nincs ihletem, így billentyűzetet ragadtam, hogy legalább 1 írásom legyen májusban is a blogban. Próbálok most ismét úgy írni, mint régen, hogy fogalmam sincs mi sül ki majd belőle. :)

Ami különös, hogy mindig a teljes nevem volt a számmisztikánál figyelembe véve, de valamiért Schilling Péter most a Béres Magdi-t elemezte. (Lehet, hogy követi az életemet?) Ez jogos, hiszen ezt a nevet használom inkább. Így még hiányosabb az energetikai ábrám. Amikor 1994-ben megcsináltam magamnak, akkor még az aszony nevem is ott volt, de még a hosszú név ellenére is volt hiányszám az ábrában. Így a rövid névvel még inkább hiányos. 24 évvel ezelőtt is tudtam azt, hogy azokat kell fejleszteni magamban, amik hiányoznak. Hát én valóban ezen dolgoztam az elmúlt közel 25 évben.

Bár nem nagyon mélyültem el a numerológia világában,de így nem néztem meg a nevem anno. Pedig kiderült, hogy így a névszámom is 11, vagy 2.

Igen, valóban ez vagyok. s a születési dátumom is csupa 11. A teljes, a hónap és a nap is. Csak az évszám 7.

A 11-ről, mint mesterszámról más sokat írtam. Utána lehet nézni a neten is.

Most is azt látom, hogy sokkal jobb, jellemzőbb elemzéseket produkál a számmisztika, mint bármillyen másféle megközelítés.

Jó olvasni ezeket, mert tényleg magamra ismerek. S nem volt ez mindig így,  hiszen amikor találkoztam vele, nem ez az ember voltam még. 100 százalékban a számmisztikának köszönhető, hogy kezdtem felfigyelni dolgokra, jelekre, kezdtem totál racionális gondolkodású emberből spirituális ösztön lénnyé válni. S ami nagyon nehéz volt, hogy mind a két oldalam megmaradjon, egyensúlyben legyen, mert az élethez mind a kettő szükséges.

De az első elemzés hatására kezdtem el fejleszteni magamban dolgokat, amik korábban nem voltak előttem ismertek. Ilyen az írás, a kommunikáció, a szervezés, spiritualitás, érzelmek, kreativitás, az anyagi világhoz való hozzáállás, az egész látása a részek helyett, de ügyelni arra, hogy a részleteket továbbra is lássam, stb.

Kezdtem megérteni a szellemi törvényeket, próbáltam elfogadni az életemre nagy súllyal nehezedő dualitást, mivel nekem minden 11 avagy 2, ez sokkal erősebben érezhető, mint másoknál. A sok minden megértése, elfogadása, elengedése, s a bennem lévő tulajdonságok fejlesztése, önismeretem növelése már lassan 25 éve tart. Ez egy negyed évszázad. S közben számos területen tettem a dolgomat, amihez szerencsére mindig kaptam az energiákat, ezért tudtam, hogy amiket teszek, bármilyen nehéz utat választottam is, a helyes út.

Számos akadály, emberekben csalódás volt az úton, s még mindig van is, de én mindig rendületlenül mentem előre.

A 11 a szenvedély száma, így ez az energia vezérel minden téren. Mindent szenvedélyből teszek, s ez vagyok én. Ha nem élném meg ezt az energiát, akkor lehet, már nem is élnék.

A kívülálló legtöbbször annyit lát, hogy sok mindent csinálok, rengeteg energiám van, s ez nyilván solkakat irritál, egyre több az irigy ember körülöttem.

De hogy milyen vagyok belül, miket érzek, azt csak nagyon kevesen tudják.

Ami valamiért nagy kudarc terület nálam, az a párkapcsolat. Egy rossz házasság, egy szintén kudarccal záródó 7 éves párkapcsolat után még mindig adnék esélyt a férfiaknak, de valamiért ezen a területen mindig rosszul választok.

Pontosan tudom, hogy másképp kell valamit csinálni, igyekszem is, azonban itt nem jól működnek a dolgok. Biztosan bennem is van hiba, de én mindent meg tudnék beszélni, nyitott vagyok a dolgokra, azonban odáig el sem jutok, hogy ez megtörténjen.

1999 óta vezetek naplót. Három még kézzel írt volt. S azóta jelszóval védett dokumentumokban. ez is hasznos volt, hiszen az írás segítségével tudtam elindulni a fejlődés útján. Először magamnak, aztán nyilvánosan írtam,  jött a blog 7 év múlva. Majd pedig jöttek a különböző írások, könyvek.

Mivel már régen írtam a naplómba a gépen, időbe telt, mire eszembe jutott a jelszó, amivel levédtem.

Visszakerestem néhány hasonló időpontot, miket írtam akkor.

Amit 2009. május 11-én Ibizán írtam a naplómba, az kemény volt, még mindig potyognak a könnyeim. Nagyjából ugyanazt élem mint akkor... csak most itthon vagyok, és van más lehetőségem is, mint akkor volt.

Bizony ennek 9 éve. A fél sors ciklus eltelt. Akkor is hoztam egy döntést, és most is.

Az azonban tény, hogy most világméretű hiányérzetem van... amit eddig mindig munkával pótoltam. Talán itt is kellene változtatni... Ehhez azonban kellene egy megfelelő férfi...

Most jutott eszembe, hogy 6-os személyes évem van. A harmónia, a szerelem, a romantika éve. Hát ezért vágyok most ezekre annyira. Igaz, hogy alapból nagy a szabadság és függetlenségi vágyam, de ez az év most mást követel tőlem. Sokan ekkor szereznek egy  házi kedvencet. Én inkább egy férfira vágyom...

Még egy érdekesség, ami most állt bennem össze. Amikor az évem száma 7, akkor az nekem fontos év.

a lelkiérettség számát úgy kapjuk meg, hogy le kell vonni a 36-ból a születési dátum számát. Nekem ez a 34. S ehhez 9 évet kell adni mindig, amikor a lelki érettség tovább aktiválódik.

34. Valóban akkor fordultam a spiritualitás felé, köszönve a számmisztikának.

43. Életem legjobb éve volt, sok mindent értettem meg.

52. Visszajöttem Mo-ra, és minden elengedése után nulláról kezdtem újra az életemet, sok mindent másképp csináltam.

61 éves koromban lesz a következő.

Milyen érrdekesek ezek a szám összefüggések, még mindig tanulok...