"SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!"

Szösszenetek ibizai és parádi életemből és egyéb gondolataim

Legfrissebb hozzászólások
 • Zsuzsi: Drága Léna,

  Itt jártam, várom a folytatást.

  Puszillak.
  (2017-10-09 23:48:05)
  Dél-Erdély 2.
 • Zsuzsi: Drága Léna!

  Csodás helyeken jártál, köszönöm az élménybeszámolót és várom a folytatást. A bakancslistámon nekem is szerepel, hogy eljussak Erdélybe.

  Sok puszi.
  (2017-10-06 21:45:20)
  Dél-Erdély 1.
 • Zsuzsi: Kedves Léna,

  már hiányoltam a bejegyzésedet. Gratulálok a vizsgádhoz! Remélem, hamarosan meggyógyulsz.

  Maradok hű olvasód.

  Szeretettel,
  Zsuzsi
  (2017-09-30 21:20:43)
  Nem is volt világvége hangulatom...
 • Pokorni Pálné: Magdika, én úgy gondolom, a "vílágvége" eseményekről a jósok ugyan írnak, de azt is hozzá teszik, hogy ez akkor lesz így, ha az emberek nem a pozitív szeretettel, hanem a negatív hozzáállással élnek tovább. 2016-tól az átalakulást éljük, és a karmánkat le kell rendeznünk, ezért érzünk problémákat, feladatokat, amiből tanulunk, és fejlődünk. A jóslatokban 2000, és 2012-es év nem valósult meg, ami azt bizonyítja, hogy jó úton halad az emberiség fejlődése. Ez nem egy hirtelen, gyors megvalósulás, idő kell, hogy az emberiség felzárkózzon. Ezt tapasztalhatjuk is, egyre többen ismerik fel, hogy Isten létezik, és vannak, akik a jelenlevőségét mindenben észre veszik. Én a felmerülő problémákat úgy kezelem, hogy megértem, ebből nekem tanulnom kell, és keresem a jó megoldást. Igyekszem a figyelmemet pozitív gondolatokkal, feltétel nélküli szeretettel, tettekkel lekötni, ami egyre jobban sikerül.
  (2017-09-28 12:38:50)
  Nem is volt világvége hangulatom...
 • lenabelicosa: Köszönöm Éva, minden tiszteletem a tiétek, és azoké, akiknek sikerült...
  Párkeresésnél elég nagy már a rálátásom, hiszen könyvet is írtam róla, viszont olyan egyedi eset vagyok, hogy lehet, hogy az asztrológiák szerint nincs is olyan ember, akihez passzolna a tűz túlsúlyom.

  Viszont én mindig csak lehetőségnek tekintettem az asztrológiát is, és sosem vettem készpénznek. Most sem igen veszem, de elemeztem ezek szerint a korábbi kapcsolataimat, és azt kell mondjam, hogy sikerült mindig a negatív pólust választanom, nem csoda, ha nem működtek hosszabb távon...

  A párod tanácsa nagyon is helytálló, mert én valóban hajlamos vagyok mindent túlbonyolítani egy kicsit... de dolgozom rajta.

  Köszönöm.
  (2017-08-30 08:36:22)
  Nem tudom, hogy akarok-e...
 • Melba: Szia Lèna! Tanàcsot ebben nem tudok adni, mert nincs tapasztalatom. Mi már 40 éve együtt vagyunk; jóban-rosszban ;D ..... az Ő szavát idézem: "Válaszd mindig a legegyszerűbb megoldást, és ne bonyolítsd az életed!"
  (2017-08-29 23:05:26)
  Nem tudom, hogy akarok-e...
 • lenabelicosa: Kukucs - biztosan történt ilyen is, de én nem ilyen esetre céloztam. :)
  Melegnek meleg van, de én elég hűvös helyen vagyok, hogy néha ki kell menni melegedni... :)
  (2017-08-03 09:58:15)
  Mi az igazság, valóság?
 • kukucs: "Ez most akkor érzéki csalódás volt?"
  A fenét! Mire érte ment megelőzték: ellopták előle.
  Szívás!Majd talált másikat. Loptak, ki azt, ki ezt, így lett övék Trieszt. Nem kell mindent túlrezegni. Meleg van. Keress hűvös helyet!
  (2017-08-03 09:52:09)
  Mi az igazság, valóság?
 • lenabelicosa: @mizsima: Az lehetséges, de ha nem megy el, elárverezik... Ez már nem az enyém...
  (2017-07-13 19:51:27)
  Nagymama szerepben
 • mizsima: Nekem meg az jutott eszembe, hogy talán ezért nem kelt még el a házad...lehet, hogy a következő generációnak szüksége lesz rá.
  (2017-07-13 18:20:08)
  Nagymama szerepben
16
október
Az örök sötétség fogságában

Szerdán az Alföldön jártam, most Szolnok volt a célállomás. Dilemmáztam, hogy kocsival menjek-e, de olyan rossz emlékeim vannak az ottani közlekedésről, akárhányszor voltam, mindig sikerült eltévednem, olyan rosszul vannak kitáblázva az utcák.

Tovább»

12
október
A rezgés törvénye, és egy játék

Kurt Tepperwein könyve sokáig a bibliám volt. Szellemi törvények a címe. Sajnos ez a könyv is Ibizán maradt, de azért emlékszem  néhány dologra, és szerencsére más is feldolgozta ezt a könyvet, és ma az internet világában már mindent meg lehet találni.

Tovább»

3
augusztus
A másik szemem is sír, és egy játék...

Tényleg próbálom megérteni, hogy nekem miért nem sikerül elsőre olyan könnyen dolog, mint másoknak...

Tovább»

1
november
Álmokból valóság - interjú magammal

ÁLMOKBÓL VALÓSÁG

Interjú magammal

Melba (Kávészünet): Szivárvány a felszín alatt c. bejegyzéséhez

http://melba.blogger.hu/2011/10/21/szinvallas-a-felszin-alatt

Köszönöm a meghívást, én ugyan nem szeretem a kávét, de egy tea, egy forró csoki, vagy egy kóla mellett most olyan dolgokat mesélek magamról, amelyekről nem sokan tudnak, kicsit más formában, és több mondatban, mint a játék kéri, de ez biztosan nem baj. Talán lesz majd rá alkalom, amikor itt Ibizán, a sziget számos tengerre néző cafetériája közül az egyikben viszonozhatom ezt a kedves meghívást.

Tovább»

11
november
Játékok ideje

Kaptam egy kedves felhívást, amit freesoul indított el. forever.blogger.hu

S amit én Melbától kaptam. Melba

Játszani én is szeretek, hiszen a tegnapi blogom után még egy játékra írtam két verset is, majd itt is közzé teszem.

Most viszont 7 olyan pozitív tulajdonságot kell írnom, ami jellemző rám. Régebben volt egy rangsorom is, de azt nem hoztam ide a szigetre magammal. Sok embert ismerek, s ezért engem is sokan ismernek, megítélni mindenki a maga igénye szerint tud. Sok mindent tettem életemben, az azonban biztos, hogy mindig őszinte voltam. A bátorságom is jellemző tulajdonságom, hiszen nem nagyon ismerek akadályokat és lehetetlent. Aki ismer, az tudja, hogy megbízható vagyok, hiszen nem igazán adtam még okot arra, hogy csalódjanak bennem. Ha azt mondom 5-re, akkor az nálam 5 óra. Ha valamit megígérek, azt be is tartom. Élettapasztalatom megtanított sok mindenre, így úgy érzem, hogy már sok területen bölcs is vagyok. Amiért sok ember az ismerősöm, és a barátom, az főleg azért van, mert hatalmas szívem van, és nagyon erős az empátiám. Sokáig tanultam, edzettem magam, most már elmondhatom, hogy türelmes is vagyok. Figyelmes vagyok emberekre, dolgokra, helyzetekre egyaránt. Még sok tulajdonság van, amit meg lehetne említeni, ám hétről szólt a játék.

A játék szabálya szerint három blogos társamnak kell erről a blogjában kommentet elhelyezni, miszerint ajánlom nekik ezt a játékot.

Ők: banyatanya , könyvbarátokkéknefelejcs

Nem tudom mi sül ki belőle, de arra is jó, hogy mi blogosok jobban megismerjük egymást, s arra is, hogy mindenki gondolkodjon el, vajon milyen ember is valójában.

Szép napot mindenkinek!