"SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!"

Szösszenetek ibizai és parádi életemből és egyéb gondolataim

Legfrissebb hozzászólások
 • lenabelicosa: Kukucs - biztosan történt ilyen is, de én nem ilyen esetre céloztam. :)
  Melegnek meleg van, de én elég hűvös helyen vagyok, hogy néha ki kell menni melegedni... :)
  (2017-08-03 09:58:15)
  Mi az igazság, valóság?
 • kukucs: "Ez most akkor érzéki csalódás volt?"
  A fenét! Mire érte ment megelőzték: ellopták előle.
  Szívás!Majd talált másikat. Loptak, ki azt, ki ezt, így lett övék Trieszt. Nem kell mindent túlrezegni. Meleg van. Keress hűvös helyet!
  (2017-08-03 09:52:09)
  Mi az igazság, valóság?
 • lenabelicosa: @mizsima: Az lehetséges, de ha nem megy el, elárverezik... Ez már nem az enyém...
  (2017-07-13 19:51:27)
  Nagymama szerepben
 • mizsima: Nekem meg az jutott eszembe, hogy talán ezért nem kelt még el a házad...lehet, hogy a következő generációnak szüksége lesz rá.
  (2017-07-13 18:20:08)
  Nagymama szerepben
 • lenabelicosa: Szia Klári, köszönöm. 10 éve még nem álltam készen az unokázásra,úgy emlékszem. S az is biztos, hogy nem hivatásom az óvónő vagy tanító szerep sem. Felnőttekkel jobban elboldogulok, most igazi kihívás ez nekem, de nagy szeretettel igyekszem megfelelni neki... :)
  (2017-07-13 07:27:43)
  Nagymama szerepben
 • Bordás Sándorné: Szervusz Léna ! Örömmel olvastam az írásodat! Gratulálok, ha megengeded,az unokázáshoz! Igen ha egy gyerek vagy jelen esettben 2 ,bizony nem csak öröm ,hatalmas felelősség is !Eszembe jutott egy régi beszélgetésünk az erkélyemen , amikor azt mondtad,Te nem tudnál így foglalkozni egy gyerekkel.Jó az is más volt, de ugye ,hogy rá lehet érezni a lelkükre? További jó unokázást kívánok Neked !
  (2017-07-13 07:18:12)
  Nagymama szerepben
 • lenabelicosa: @lunanova: Köszönöm, én megyek tovább... ez a bizonyos megbecsülés még nem jött el az életembe, bárhol, bármit is csináltam... Ez is biztos karmikus... úgy szoktam felfogni, hogy bármit is csinálok, az nincs hiába, hasznosítani fogom valamikor...
  (2017-06-21 22:36:04)
  Az univerzum lájkol téged
 • : Sajnos, az emberekből elveszik az érdeklődés, a másik felé figyelés, és ezért úgy gondolom, a modern kor vívmányai a felelősek. Szomorú. :( Azért remélem, hogy idővel, vagy talán a sors úgy alakítja a helyzeted, hogy megbecsülnek.
  Tényleg, nagyon jó, a kis házakat vettem észre előbb. :) Majdnem igaz, kivéve, hogy ritkán csalódom… sajnos, az utóbbi időkben elég sokat csalódtam emberekben, olyanokban, akiket barátaimnak gondoltam.
  Tanulságos, gondolatébresztő volt ez a bejegyzés, és a cím is.

  (2017-06-21 20:59:41)
  Az univerzum lájkol téged
 • lenabelicosa: Spiritusz - Ez is egy nézőpont... :)
  (2017-06-09 21:57:27)
  Energia dömping
 • spiritusz: Azzal a problémával, amely nem képes magát megoldani, nem érdemes foglalkozni.
  (2017-06-09 21:46:13)
  Energia dömping
16
október
Az örök sötétség fogságában

Szerdán az Alföldön jártam, most Szolnok volt a célállomás. Dilemmáztam, hogy kocsival menjek-e, de olyan rossz emlékeim vannak az ottani közlekedésről, akárhányszor voltam, mindig sikerült eltévednem, olyan rosszul vannak kitáblázva az utcák.

Tovább»

12
október
A rezgés törvénye, és egy játék

Kurt Tepperwein könyve sokáig a bibliám volt. Szellemi törvények a címe. Sajnos ez a könyv is Ibizán maradt, de azért emlékszem  néhány dologra, és szerencsére más is feldolgozta ezt a könyvet, és ma az internet világában már mindent meg lehet találni.

Tovább»

3
augusztus
A másik szemem is sír, és egy játék...

Tényleg próbálom megérteni, hogy nekem miért nem sikerül elsőre olyan könnyen dolog, mint másoknak...

Tovább»

1
november
Álmokból valóság - interjú magammal

ÁLMOKBÓL VALÓSÁG

Interjú magammal

Melba (Kávészünet): Szivárvány a felszín alatt c. bejegyzéséhez

http://melba.blogger.hu/2011/10/21/szinvallas-a-felszin-alatt

Köszönöm a meghívást, én ugyan nem szeretem a kávét, de egy tea, egy forró csoki, vagy egy kóla mellett most olyan dolgokat mesélek magamról, amelyekről nem sokan tudnak, kicsit más formában, és több mondatban, mint a játék kéri, de ez biztosan nem baj. Talán lesz majd rá alkalom, amikor itt Ibizán, a sziget számos tengerre néző cafetériája közül az egyikben viszonozhatom ezt a kedves meghívást.

Tovább»

11
november
Játékok ideje

Kaptam egy kedves felhívást, amit freesoul indított el. forever.blogger.hu

S amit én Melbától kaptam. Melba

Játszani én is szeretek, hiszen a tegnapi blogom után még egy játékra írtam két verset is, majd itt is közzé teszem.

Most viszont 7 olyan pozitív tulajdonságot kell írnom, ami jellemző rám. Régebben volt egy rangsorom is, de azt nem hoztam ide a szigetre magammal. Sok embert ismerek, s ezért engem is sokan ismernek, megítélni mindenki a maga igénye szerint tud. Sok mindent tettem életemben, az azonban biztos, hogy mindig őszinte voltam. A bátorságom is jellemző tulajdonságom, hiszen nem nagyon ismerek akadályokat és lehetetlent. Aki ismer, az tudja, hogy megbízható vagyok, hiszen nem igazán adtam még okot arra, hogy csalódjanak bennem. Ha azt mondom 5-re, akkor az nálam 5 óra. Ha valamit megígérek, azt be is tartom. Élettapasztalatom megtanított sok mindenre, így úgy érzem, hogy már sok területen bölcs is vagyok. Amiért sok ember az ismerősöm, és a barátom, az főleg azért van, mert hatalmas szívem van, és nagyon erős az empátiám. Sokáig tanultam, edzettem magam, most már elmondhatom, hogy türelmes is vagyok. Figyelmes vagyok emberekre, dolgokra, helyzetekre egyaránt. Még sok tulajdonság van, amit meg lehetne említeni, ám hétről szólt a játék.

A játék szabálya szerint három blogos társamnak kell erről a blogjában kommentet elhelyezni, miszerint ajánlom nekik ezt a játékot.

Ők: banyatanya , könyvbarátokkéknefelejcs

Nem tudom mi sül ki belőle, de arra is jó, hogy mi blogosok jobban megismerjük egymást, s arra is, hogy mindenki gondolkodjon el, vajon milyen ember is valójában.

Szép napot mindenkinek!