"SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!"

Szösszenetek ibizai és parádi életemből és egyéb gondolataim

Legfrissebb hozzászólások
 • lenabelicosa: Kukucs - biztosan történt ilyen is, de én nem ilyen esetre céloztam. :)
  Melegnek meleg van, de én elég hűvös helyen vagyok, hogy néha ki kell menni melegedni... :)
  (2017-08-03 09:58:15)
  Mi az igazság, valóság?
 • kukucs: "Ez most akkor érzéki csalódás volt?"
  A fenét! Mire érte ment megelőzték: ellopták előle.
  Szívás!Majd talált másikat. Loptak, ki azt, ki ezt, így lett övék Trieszt. Nem kell mindent túlrezegni. Meleg van. Keress hűvös helyet!
  (2017-08-03 09:52:09)
  Mi az igazság, valóság?
 • lenabelicosa: @mizsima: Az lehetséges, de ha nem megy el, elárverezik... Ez már nem az enyém...
  (2017-07-13 19:51:27)
  Nagymama szerepben
 • mizsima: Nekem meg az jutott eszembe, hogy talán ezért nem kelt még el a házad...lehet, hogy a következő generációnak szüksége lesz rá.
  (2017-07-13 18:20:08)
  Nagymama szerepben
 • lenabelicosa: Szia Klári, köszönöm. 10 éve még nem álltam készen az unokázásra,úgy emlékszem. S az is biztos, hogy nem hivatásom az óvónő vagy tanító szerep sem. Felnőttekkel jobban elboldogulok, most igazi kihívás ez nekem, de nagy szeretettel igyekszem megfelelni neki... :)
  (2017-07-13 07:27:43)
  Nagymama szerepben
 • Bordás Sándorné: Szervusz Léna ! Örömmel olvastam az írásodat! Gratulálok, ha megengeded,az unokázáshoz! Igen ha egy gyerek vagy jelen esettben 2 ,bizony nem csak öröm ,hatalmas felelősség is !Eszembe jutott egy régi beszélgetésünk az erkélyemen , amikor azt mondtad,Te nem tudnál így foglalkozni egy gyerekkel.Jó az is más volt, de ugye ,hogy rá lehet érezni a lelkükre? További jó unokázást kívánok Neked !
  (2017-07-13 07:18:12)
  Nagymama szerepben
 • lenabelicosa: @lunanova: Köszönöm, én megyek tovább... ez a bizonyos megbecsülés még nem jött el az életembe, bárhol, bármit is csináltam... Ez is biztos karmikus... úgy szoktam felfogni, hogy bármit is csinálok, az nincs hiába, hasznosítani fogom valamikor...
  (2017-06-21 22:36:04)
  Az univerzum lájkol téged
 • : Sajnos, az emberekből elveszik az érdeklődés, a másik felé figyelés, és ezért úgy gondolom, a modern kor vívmányai a felelősek. Szomorú. :( Azért remélem, hogy idővel, vagy talán a sors úgy alakítja a helyzeted, hogy megbecsülnek.
  Tényleg, nagyon jó, a kis házakat vettem észre előbb. :) Majdnem igaz, kivéve, hogy ritkán csalódom… sajnos, az utóbbi időkben elég sokat csalódtam emberekben, olyanokban, akiket barátaimnak gondoltam.
  Tanulságos, gondolatébresztő volt ez a bejegyzés, és a cím is.

  (2017-06-21 20:59:41)
  Az univerzum lájkol téged
 • lenabelicosa: Spiritusz - Ez is egy nézőpont... :)
  (2017-06-09 21:57:27)
  Energia dömping
 • spiritusz: Azzal a problémával, amely nem képes magát megoldani, nem érdemes foglalkozni.
  (2017-06-09 21:46:13)
  Energia dömping
30
július
Gondolatok az olimpiáról és az írásaimról

Olimpia... nézném itt is, de a spanyolok valami különös rendszer szerint közvetítenek...

Tovább»

25
november
Az írás gyümölcse

Sok embernek van rajtam kívül írásmániája, azért is vagyunk itt ebben a blogban. Köszöntöm az új blogolókat, üdvözlöm Pearl játékötletét, s ha nem is mindig, azért igyekszem néha olvasni is, nemcsak írni... s köszönöm, hogy november hónap blogja lett a blogom.

Sokáig morfondíroztam azon, hogy szeretném-e látni e-könyvben a könyvemet. Az a típus vagyok, aki szereti kézbe venni a könyvet, s ezzel nem vagyok egyedül. Viszont a mai kiadási helyzetben úgy gondoltam élni kell a lehetőséggel, ezért most először e-könyvben jelent meg a harmadik könyvem, azért remélem, hogy nyomtatott formában is világot lát majd.

A számítógépek, az internet elterjedésével változnak az olvasási szokások is. Sajnos sokan még nem rendelkeznek az e-könyvek olvasásához megfelelő eszközzel, én sem, s az emberek nagy százaléka még csak számítógépen tudja olvasni, de akár mennyire is nem tetszik, lehet, hogy ez a könyvek lehetséges jövője.

Tovább»

7
november
Az ezoterikus kövektől az illatszerekig

AZ EZOTERIKUS KÖVEKTŐL AZ ILLATSZEREKIG

Sokan próbálnak az interneten boldogulni, amikor már nincs semmilyen munka, és sokan olyanba is belevágnak, amit lehet, hogy egyébként nem tennének. Most egy interjút olvashattok valakivel, aki igyekszik pénzt keresni a neten, és megosztja velünk az elképzeléseit, tanácsait is.

Tovább»

22
október
Elvonulnak a felhők...

Mi az, ami arra ösztökél, hogy megint írjak ide...????

Kemény megélés van mögöttem ismét, és egy kemény mélypont, most ismét az emelkedés útján vagyok.

Tovább»

24
szeptember
A kommunikációs blokk fizikai tünetei

Ha valamilyen belső konfliktusunk van, amit pl. egy külső helyzet idézett elő, az fizikai tünettel jelentkezik.

Tovább»

3
február
Sodrásban

Mostanság nem volt kedvem az íráshoz, persze ez sem volt véletlenül, ennek is megvan az oka. S az a helyzet, hogy még most sincs kedvem. Viszont nem akarok eltűnni innen, ezért most egy kicsit régebbi versemet teszem be ide, amit mindenszentekkor írtam. Azonban az ember különböző élethelyzeteiben, mint nekem most is, ismét aktuális...

Tovább»