"SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!"

Szösszenetek ibizai és parádi életemből és egyéb gondolataim

Legfrissebb hozzászólások
 • lenabelicosa: KedvesSmaragd, köszönöm.
  (2018-10-04 05:41:41)
  Mementó 2018. szeptember
 • smaragd: Kedves Léna!

  Fogadd őszinte részvétemet! :(

  A versek jók, a képversek pedig igazán Rád jellemzők. Annak örülök, hogy kedvet kaptál újra az íráshoz.
  (2018-10-04 00:19:53)
  Mementó 2018. szeptember
 • lenabelicosa: Köszönöm Magdi néni!
  (2018-06-27 07:41:58)
  Boldogságkeresők...
 • Csikós palne: Én úgy gondolom hogy a kozmikus teremtményei vagyunk mind annyian,de lehet tévedek,De egyet tudok hogy Isten teremtett mindent,még az embert is
  (2018-06-04 23:06:04)
  A földönkívüliek köztünk járnak
 • Csikós palne: Nagyon szép könyvet írtál,s írsz Magdika,nagyon érdekes,és csak gratulálni tudok a munkásságodhoz.
  (2018-06-04 22:54:33)
  Boldogságkeresők...
 • lenabelicosa: morfium - nem én készítettem ezeket, csak beidéztem, illetve a saját meglátásaimmal egészítettem ki. :)
  (2017-12-01 20:47:46)
  Szárnyaló vágyak és erőteljes energiák
 • morfium: Olyan jó vagy a számmisztikában! Javaslom, próbálkozz komplex számokkal is.
  (2017-12-01 19:33:36)
  Szárnyaló vágyak és erőteljes energiák
 • lenabelicosa: Köszönöm. Én is sok mindent megtapasztaltam... az önelfogadás még mindig feladat... :)
  (2017-11-20 19:40:03)
  Kilépés a korlátok közül
 • Pálné: Ne legyél elégedetlen magaddal, mert csodálatos életet élsz, és tudd, hogy minden amit csinálsz csodálatos.

  Én rájöttem arra, hogy az első dolgom, szeretni magam, és feltétel nélkül elfogadni, amilyen vagyok. Persze ezt nem azt jelenti, hogy nem akarok változtatni, csak a most állapotát fogadom el. Régebben én is mások irányítása szerint éltem, de most már tudom, a saját életemért én vagyok a felelős, rajtam múlik, hogy milyen minőségben akarok élni. Persze ez nem mindig sikerül, de akkor keresem a megfelelő megoldást. Katolikus családban nőttem fel, hiszek Isten létezésében, de nem úgy, mint ahogy a vallások tanítják. Bennünk létezik, mint minden létezőben, szeretet energia formájában, és ennek megfelelően élek, a Krisztusi tanítások szerint. A mai világunkban ezt nem könnyű, de mindig kapunk esélyt a változtatásokra. Arra is rájöttem, vannak olyan dolgok, amit ha nagyon akarunk megvalósítani, de mások szabad akaratát ezzel befolyásoljuk, akkor megkapjuk érte a tanuló leckénket. A párkapcsolatoknál nyitottnak kell lennünk, ne ragaszkodjunk előre, hogy milyen partnert szeretnénk. Csak akkor döntsünk, amikor a jelentkezőt el tudjuk fogadni feltétel nélkül úgy, hogy a mi saját érdekünk nem sérül. Ezt már megtapasztaltam.
  (2017-11-20 11:50:31)
  Kilépés a korlátok közül
 • lenabelicosa: Kedves Klári, én is köszönöm, hogy itt jártál, és elolvastad az írásaimat. :)
  (2017-11-08 08:45:15)
  Dél-Erdély 4.
1
október
Mementó 2018. szeptember

Mindenhol olvastam, hogy a szeptemberi energiák milyen kemények lesznek.

Kaptam hideget, meleget, jót, rosszat, pozitívat, negatívat egyaránt. Billegett az a bizonyos mérleg elég rendesen.

Tovább»

31
december
2012 kapujában

 

Eljött ismét az utolsó nap az évben. 2011 cimkéjével már nem írok új bejegyzést, viszont lesznek 2012 cimke alatt majd bejegyzések, hiszen ez az év is bővelkedik sok mindenben, amiről majd írni fogok.

Tovább»

24
december
Lelkem karácsonyfája

 

Sok kis öröm karácsonyra nekem, amikor spanyol emberek csodálkozó tekintetét, arcát nézhetem, amikor olyant mondok, mutatok, ami a magyarokkal kapcsolatos, amit el sem tudtak eddig képzelni.

 

 

Tovább»

7
július
Ki marad majd a barátom?

Ki marad majd a barátom?

Ez a bejegyzésem most egy kicsit sokrétű lesz.

Tovább»

9
május
2011- a felemelkedes utja 10.

2011 – a felemelkedés útja 10.

Milyen az élet egy másik bolygón, ahol most, 2011-ben már megtörtént a felemelkedés?

Az alábbi írást úgy adom közre, ahogyan kaptam, lévén erről igazán nincsenek még saját gondolataim, de jó tudni, hogy egy másik bolygó már átlépett azon, amire a Föld készül.

Ez az utolso bejegyzesem egyenlore ebben a temaban, s foleg, hogy masoktol idezek.

 

Előtte azonban beidézem a Plejádok megfogalmazásában mi is az a Luciferi energia, sötétség, hogy érthetővé váljon, miért tartunk most ott, ahol.

Tovább»

8
május
2011- a felemelkedes utja 9.

2011 – a felemelkedés útja 9.

Mit tehetünk saját magunk a felemelkedésünkért?

Ez a bejegyzes kicsit hosszu lesz, de erdemes elolvasni.  A Plejádok által írt kézikönyvből ismét egy idézet kezdetnek.

 „Körülbelül 5000 évvel ezelőtt a Lant-lények és a Sötét Testvériség oldalára átállt emberek a Föld különböző pontjain kezdtek reinkarnálódni. Fő célkitűzésük az volt, hogy háborúk és összetűzések szításával beszennyezzék a spirituálisán fejlett kultúrákat. S bár tevékenységük csak fokozatosan fejtette ki káros hatását, a bolygón mégis rengeteg uralkodóváltás következett be a legkülönbözőbb népeknél.

Tovább»

6
május
2011 - a felemelkedes utja 8.

2011- a felemelkedés útja 8.

Az áldozathozatal fontossága

Ezen kivul meg 2 bejegyzes lesz ebben a temaban. Tudom, hogy ez kicsit nehez sokaknak olvasni, de remelem, hogy lesznek olyanok, akiknek epp ezt kellett olvasniuk.

 

Nagyon sokat írtam már az elengedésről. Valójában az, hogy elengedünk tárgyakat, embereket, korábbi életeket, érzéseket, az is egy áldozathozatal, hiszen lemondunk olyan dolgokról, amelyek eddig életünk fontos részei voltak.

Most azonban meg fog változni bennünk is, körülöttünk is minden, egy teljesen más életünk lesz. S amit most írok, azon én is rágódtam, hogy valóban leírjam le, de valami kényszerít…  Tovább»

5
május
2011 - a felemelkedes utja 7.

2011 – a felemelkedés útja 7.

Az emberiség átalakulásának ciklusai 2.

A 2012-es év végén és a 2013-as év elején bekövetkező szintváltást megelőzően a Föld testi-szellemi tisztuláson fog átmenni - az ezzel járó változásokat összefoglaló néven bolygószintű módosulásoknak nevezhetjük.

„A galaxisnak a nagy kozmikus spirál következő gyűrűjébe való átcsúszása és a Föld 26000 éves keringési ciklusváltása egy időben, 2013-ban fog bekövetkezni. Addigra a következő események fognak lezajlani a világban:  Tovább»

4
május
2011 - a felemelkedes utja 6.

2011 – a felemelkedés útja 6.

Az emberiség átalakulásának ciklusai 1.

(2011-05-01)

Az 1986-os Harmonikus Konvergencia óta már zajlanak a változások mind a Földön, mint pedig bennünk, emberekben. Azóta folyamatosan emelkedik a rezgésszint, s egy 26 éves program indult útjára, melynek utolsó szakaszában tartunk most, mely 2010. október 22-én kezdődött.

Az alábbiakban egy névtelen anyagból idézek, nem tudom, kitől származik, több helyen is olvastam, részletekben is, most azonban együtt olvasható, s úgy érzem, hogy idéznem kell belőle.  Tovább»

3
május
2011- a felemelkedes utja 5.

2011 – a felemelkedés útja 5.

A hét negatív viselkedési minta

(2011-04-29)

Sokat írtam már a félelemről, azonban, hogy ez kialakuljon, bizonyos negatív viselkedési mintákra van szükség, s biztos, hogy valamelyik váltja ki a félelem érzését, valamint az illúzió és az elkülönültség érzését is.

Ezek kollektív szinten a hét karmikus főbűn, melyek megtisztításra és átformálásra várnak.

 • gőg
 • függőség
 • előítélet
 • gyűlölet
 • kegyetlenség
 • feláldozás
 • szégyen

Tovább»

2
május
2011 - a felemelkedes utja 4.

2011 – a felemelkedés útja 4.

Mit üzennek a Plejádok, Hathorok és miről üzen Kryon?

(2011-04-29)

Hogy kik is a Plejádok és a Hathorok? Ebbe nagyon nem megyek bele, hiszen ha rákerestek a neten, sok információt kaphattok róluk. Én úgy könyveltem el magamban, hogy két más bolygóbeli civilizáció lényei, akik feladatuknak érzik, hogy segítsék a Földünket és bennünket, embereket.

Akik nem hisznek abban, hogy léteznek más földönkívüli civilizációk, azoknak lehet, hogy mesének tűnik, de én tudom, és biztos vagyok abban, hogy egyre többen vannak, akik hisznek bennük, és megértik, elfogadják, hogy amiket médiumokon keresztül üzennek, azok valóban fontos információk és segítenek nekünk.

Tovább»

30
április
2011 - a felemelkedes utja 3.

2011 - a felemelkedes utja 3.

Mit is rejt a tudatalattink?

(2011-04-28)

Amikor álmodni szoktam, mindig úgy gondolok rájuk, mint a tudatalattim üzeneteire. Valószínűleg nem mindenkinek van olyan álomélete, mint nekem. Úgy érzem, hogy ezt nálam a halál közeli élményem aktiválta, s jövőre lesz 20 éve, hogy felfigyeltem az álmok jelentésére.

A tudatalattit én úgy képzelem el, mint azt az aspektusát az emberi létnek, ahol sok élettapasztalat található és olyan emlékezeti szint, amihez csak ritkán nyúlunk. Pedig micsoda tudás van ott, hiszen az előző életek tudása, tapasztalata mind ott lett elraktározva. 

Tovább»

29
április
2011 - a felemelkedes utja 2.

2011 – a felemelkedés útja 2.

(2011-04-27)

 Az idő gyorsulása, időparadoxon

Azt tapasztaltuk, hogy az utóbbi években rengeteg változás történt, 2011-ben azonban még többre lehet számítani.

Mindenki azt érzi, mintha az idő felgyorsult volna. Az idő azonban relatív és egyben illúzió is. A galaxis vibrációjának gyorsulása folytán érezzük így. Magasabb a rezgésszint, bár az óra ugyanúgy mér.

Tovább»

28
április
2011 - a felemelkedes utja 1.

2011 – a felemelkedés útja 1.

(2011-04-27)

Most egy több részből álló blogsorozatot indítok útjára. Sok olyan spirituális írást olvastam, amik nagyon megérintettek, sok kérdésemre választ adtak és sok mindenben megerősítettek.

 

A saját tapasztalataimmal, gondolataimmal, érzéseimmel kiegészítve esszét írok ezekből, melyet 9 részesre tervezek jelen pillanatban. 2012-t emlegetik a felemelkedes evenek, utjanak, de ez az ut mar tart, s foleg most elunk, teszunk dolgokat, ezert en mar 2011-re irom ezeket.   Tovább»

9
március
´Csodara varva

Sajnos ismet csak nyilvanos helyrol tudok netezni. A bejegyzes cime jart a fejemhez, s ehhez meg is szuletett egy kepvers, amit most ugy tudok ide betenni, hogy a honlapomrol bemasolom, mert pendrivot sem tudok mar itt hasznalni.

Tovább»